Heda
Fanka BB :)
Witajczesc dziewczyny podczytuje was kilka juz dni, ale chcialabym dolaczyc do waszego grona bo temat jest mi bardzo bliski, staralismy sie z mezem o dziecko, a tydzien temu dowiedzielismy sie na Usg ze bedzie dwojka, szok. Blizniaki dwujajowe, jest to moja pierwsza ciaza, strasznie sie boje, jak to bedzie, czy damy rade psychicznie, finansowo. Jestem dopiero na poczarku ciazy bo dopiero 8 tydzien ale nie wiem, ciesze sie i zarowno sie boje. Moze od was dostane porady jak sie na to wszystko przygotowac?? Mdlosci mam straszne, malo co jem, musze lekarza popytac moze jakies tabletki na wymioty zapisze, boje sie gdziekolwiek wyjsc, bo nie wiem czy zdaze wrocic przeraza mnie tp wszystko, maz jest bardzo szczesliwy, wiem ze bedzie mi pomagal bo jego dzieci po prostu kochaja ale co ze mna?? Trzeba dom dostosowac do blizniat, wszystko podwojnie kupowac, nie wiem, boje sie ze psychicznie nie dam rady....
Wszystko na spokojnie te parę miesięcy ciąży to dość czasu by się oswoić z myślą o bliźniakach i przygotować dom na ich powitanie... Co do mdłości to ja prawie nie miałam za to brak apetytu utrzymywał się dość długo i jedynie co mi wchodziło to owoce.