reklama
Suelen dziękuję... czuje się całkiem dobrze. Choć mam bóle brzucha. Nie wiem jak to opisać... ciągnie mnie wszystko do dołu. Ja w 30 tyg urodziłam synka. Bardzo chciałabym dorwać do 35 tyg...
Sikorka trzymam kciuki... 18 dni to już tak blisko.... rozumiem ze będzie cesarka. ? U nas podobno też. Martwisz się czymś szczególnie ?
Sikorka trzymam kciuki... 18 dni to już tak blisko.... rozumiem ze będzie cesarka. ? U nas podobno też. Martwisz się czymś szczególnie ?
24 kwietnia mam miec cesarke,no stresuje się trochę,wizyta za tydzień u lekarza,a ten brzuch mi twardnieje i jakieś dziwne uczucie w pochwie,ciekawe jak moja szyjka,no ale te kilkanaście dni jakoś może dotrwam, no myślę jak to będzie,czy rana będzie bardzo bolala,zeby sie dziewczynki zdrowe urodziły, no i jak dam radę z dwiema,no ale trzeba być dobrej myśli ty tez dotrwasz,tylko dbaj o siebie i o dzidziusie a zleci szybko,zobaczyszSuelen dziękuję... czuje się całkiem dobrze. Choć mam bóle brzucha. Nie wiem jak to opisać... ciągnie mnie wszystko do dołu. Ja w 30 tyg urodziłam synka. Bardzo chciałabym dorwać do 35 tyg...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Fakt cesarka nic przyjemnego. Miałam... I boje się tego również....ale dla dobra dzieci nie widzę innego wyjścia wszystko u mnie byłby znośne łącznie z bólem ale już w domku. Tam czułam się najlepiej pomimo bólu
Ja wizytę mam na wtorek... juz niedługo. Lekarz obiecał ze zbada szyjkę przez usg. Jak to jest u Was? Musicie prosić lekarza o usg szyjki ?
I mam jeszcze jedno pytanie. Dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży , czy któraś z Was była i powie mi jak przebiega tam wizyta i czy chodzi się tam cyklicznie czy tylko raz ?
Dziękuję Wam za wsparcie
Ja wizytę mam na wtorek... juz niedługo. Lekarz obiecał ze zbada szyjkę przez usg. Jak to jest u Was? Musicie prosić lekarza o usg szyjki ?
I mam jeszcze jedno pytanie. Dostałam skierowanie do poradni patologii ciąży , czy któraś z Was była i powie mi jak przebiega tam wizyta i czy chodzi się tam cyklicznie czy tylko raz ?
Dziękuję Wam za wsparcie
malinowa92
Fanka BB :)
Ja mam badana szyjke co wizyteFakt cesarka nic przyjemnego. Miałam... I boje się tego również....ale dla dobra dzieci nie widzę innego wyjścia wszystko u mnie byłby znośne łącznie z bólem ale już w domku. Tam czułam się najlepiej pomimo bólu
Dziękuję Wam za wsparcie
Mnie tez zawsze lekarz bada ginekologicznie i robi usg szyjki myślę ze to dość ważne przy bliźniakach
Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć w Rossmannie jest promocja na kosmetyki do pielęgnacji dzieci,2+2,płacicie za 2 rzeczy a 2 sa za darmo,ja juz się zaopatrzylam
Sikorkaaa jest wazne-moja gin mówiła to na którejś wizycie ze szyjka co wizytę będziemy kontrolować na fotelu i przez usg że względu właśnie na blizniaki.
Też mam wizytę w przyszłym tygodniu, nie wiem czy pisałam już ze teraz co 2 tyg będę jeździła bo gin właśnie szyjke chce kontrolować.
Nagrałam brzuszek jak dzidziusie się ruszaja
Też mam wizytę w przyszłym tygodniu, nie wiem czy pisałam już ze teraz co 2 tyg będę jeździła bo gin właśnie szyjke chce kontrolować.
Nagrałam brzuszek jak dzidziusie się ruszaja
reklama
Podziel się: