Ja mialam tak jak ty opisujesz, na pierwszyvraz lekarz kazal lyknac mi na nic 4 duphastony i rano na oddzial. Tam pobadali i mialam krwiaka, ktory sie na szczescie wchlonalAha rozumiem. Ja już plamię ponad tydzień śluz jest brazowy. . Czasem wygląda jak płodny rozciagliwy tyle że podbarwiony na brązowo czasem jest to taka kawa z mlekiem a czasem ciemniejszy kolor byłam już na 2 wizytach. . Nawet na ostatniej serduszka zaczęły bić..lekarz nic mi nie mówi skąd te plamienia. .A ja się martwię
reklama
malinowa92
Fanka BB :)
Oj dziewczyny bo zaczynam się bać i ja [emoji14] puki co 25t 4d i nie mam problemu z zasypianiem oczywiście siku w nocy i obracanie to norma .. obracam się tylko dla tego że baaardzo mi wygodnie na prawym boku, ale potem przypominam sobie słowa innych nie śpij na prawym ... [emoji14] ale brzuch powoli doskwiera i wyglądam szeroko bo jedno ułożyło się na lewy bok [emoji14]
A wy jak tam??
Ja dziś szuruje łazienkę w każdym calu każda płytkę [emoji14]
A wy jak tam??
malinowa92
Ale na początku ciąży pamiętam, że miałam strasznie bezcenne noce.. to była masakra i katorga
Heda
Podobno to nie ma większego znaczenia na którym boku, niby to stara szkoła z tym lewym bokiem. Ja śpię głównie na prawym bo dzidziuś z lewej bardzo nie lubi jak się na nim leży....Oj dziewczyny bo zaczynam się bać i ja [emoji14] puki co 25t 4d i nie mam problemu z zasypianiem oczywiście siku w nocy i obracanie to norma .. obracam się tylko dla tego że baaardzo mi wygodnie na prawym boku, ale potem przypominam sobie słowa innych nie śpij na prawym ... [emoji14] ale brzuch powoli doskwiera i wyglądam szeroko bo jedno ułożyło się na lewy bok [emoji14]
A wy jak tam??
M@linka14
Zaciekawiona BB
M@linka a masz duphaston lub luteine? Bo takie plamienia mogą ale nie muszą być przyczyną niskiego progesteronu. Ja plamilam w 10tc i brałam lutke dopochwowo przez 4 tyg.
Co do snu to ja jak dziecko od 20:30-6 Oczywiście w tym 2-3 razy na siku wstaje.
Tak mam duphason 3x2 robiłam progesteron i był 27.5 ostatnio ale wydaje mi się że dawka duphasonu jest wystarczająca
Hej dziewczyny.... czytam i czytam nic się nie udzielam ale datego ze wy wszystkie jesteście już wyżej w ciąży bardziej doświadczone Lubie was poczytać daje mi to nadzieje ze i my dotrwamy do 35 tyg.
Tylko troszkę zazdroszczę ze juz niektóre mamy mają swoje maluszki na rączkach lub za chwilkę będą trzymam kciuki za nas wszystkie. Mój tydzień 17 +0
Pozdrawiamy
Tylko troszkę zazdroszczę ze juz niektóre mamy mają swoje maluszki na rączkach lub za chwilkę będą trzymam kciuki za nas wszystkie. Mój tydzień 17 +0
Pozdrawiamy
Dasz rade,ja też pamiętam jak zaczęłam pisać na forum we wcześniej ciąży,,a jeszcze 18dni i będę przytulać swoje księżniczki, zleci zanim się obejrzysz powodzenia dla wasHej dziewczyny.... czytam i czytam nic się nie udzielam ale datego ze wy wszystkie jesteście już wyżej w ciąży bardziej doświadczone Lubie was poczytać daje mi to nadzieje ze i my dotrwamy do 35 tyg.
Pozdrawiamy
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: