reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Bubusia2654 ja całą ciążę czułam się rewelacyjnie. W 9 miesiącu nawet brzuch mi jakos specjalnie nie przeszkadzał, obcinalam sobie nawet paznokcie u stóp ;). Miałam tylko jeden kłopotliwy objaw ciąży, od pierwszego do ostatniego dnia miałam grzybicę i cały czas musiałam używać globulek. Z dniem porodu przeszła jak ręką odjął. Gorzej znosiłam upały i nie lubiłam się że schodami :)

Bubusia2654 ja całą ciążę czułam się rewelacyjnie. W 9 miesiącu nawet brzuch mi jakos specjalnie nie przeszkadzał, obcinalam sobie nawet paznokcie u stóp ;). Miałam tylko jeden kłopotliwy objaw ciąży, od pierwszego do ostatniego dnia miałam grzybicę i cały czas musiałam używać globulek. Z dniem porodu przeszła jak ręką odjął. Gorzej znosiłam upały i nie lubiłam się że schodami :)
Mam nadzieje, że niedługo poczuje tez uroki ciazy :) a jak juz wstanę z łóżka to schody tez pewnie nie będą mnie lubiły :)

Jeju ile nowych mam w trójpakach :) ja już praktycznie nie pamietem jak to było z dużym brzuchem :) ale swoją ciążę wspominam nienajgorzej... Suelen trzymam kciuki, żeby wszystko się uspokoiło. Niestety sama też doświadczyłam jak to jest gdy szyjka się skraca, chociaż u mnie nie bylo infekcji :(

Dziewczyny może już był temat .. ale mąż mnie kusi żebym kupiła sobie tą duża poduszkę do spania i niby karmienia. Miała któraś taka ? Albo ma?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Malinowa92 ja dostałam poduszkę w literę C i kompletnie z niej nie korzystałam. Dla mnie było nie wygodnie. Ale wiem że wielu dziewczynom na końcówce ciąży się sprawdza

reklama
Do góry