reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witaj Babusia ;-) jeszcze tydzień albo dwa tygodnie i przejdą wymioty. Zazwyczaj do 3 miesiąca, bynajmniej ja tak miałam :-)

A jak znosiłyście/ znosicie pierwszy trymestr? Bo ja mam wszystkie skutki uboczne duphastonu i ledwo daje radę wstawać z łóżka....
Witaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Biedna :( jeszcze jakieś świństwo się przyplatalo

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Szyjka często się skraca z powodu jakiś infekcji, więc dziewczyny warto wymazy porobić. Mam nadzieję że u Suelen po wyleczeniu wszystko wróci do normy i ładnie nam wytrzyma przynajmniej do maja.

Witaj...
U mnie objawów ciążowych nie było. Za to mialam inne atrakcje. Wysokie ciśnienie i puls a wszystko przez nadmiar betaHcg i niedobór TSH.
Ale ten czas leci, właśnie pomyślałam że dopiero byłam w 11tc a już 23[emoji2] byle te 2 miesiące jeszcze dotrwać i będziemy myśleć o finiszu...[emoji5]

Trochę mnie te uciekajace tygodnie przerazaja i chyba nie dociera do mnie tak do końca, że bede mieć 2 maleństwa :)

reklama
Czesc kochane :)

Leze przez tydzien w domu, biore leki w poniedzialek o 7 mam sie zjawic na oddziale echhh. To "milusie" cos co zlapalam to ziarnikowiec czy jakos tak (gronkowiec) i brak paleczek kwasu mlekowego.

Do góry