Suelen powodzenia musiscie jeszcze wytrzymac !
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To twoja teoria się u mnie nie sprawdza. To moja druga ciąża i też dziewczynki. Żadnych wymiotów i prawie zero mdłości, na słodkie nie mogłam patrzeć do 4miesiaca, a teraz też mi jest wszystko za słodkie, mięsko różnie czasem tak czasem nie ale wszystko napewno za mało słone. Jedyne co by pasowało to te owoce bo do 4 mieś mogłabym tylko na nich żyć, szczególnie jagodowe, maliny truskawki. Ale zachcianek prawie żadnych. Jedyna co to odrzuca mnie na ryby.Suelen wiem ze lezenie w szpitalu do przyjemnych nie nalezy ale dasz radę-myśl pozytywnie-bo jak nie Ty to kto
A mam do Was pytanie- wiem że każda przechodzi ciążę inaczej ale chciałabym wiedzieć czy jest trochę prawdy w tym co piszą. W ciąży z dziewczynka ma się nudności, wymioty, ochotę na słodkie,owoce i warzywa itd a jak ma być chlopakt to nie ma wymiotów, jest ból głowy i ochota na mięso? Pytam bo jeszcze daleko do wizyty a zaczynam obstawiac że będzie parka lub 2chlopakow. Dolegliwości w 1ciazy z córką mi się sprawdziły. A jak jest u Was?
Suwaczka zmienia się automatycznie co kilka dni.Czyli wychodzi na to, że moje dzieciątka dalej pozostaną wielką niewiadomą, aż do kolejnego usg
Chciałam się jeszcze zapytać o suwaczek czy on sam powinien dodawać kolejne dni ciąży czy za każdym razem muszę coś zmieniac-bo ostatnio jak wkleilam to była ta sama data co 2 dni wcześniej jak go tworzylam
A jak się dzisiaj czujecie?
Moja siostra wymiotowała całą ciążę, a urodziła syna. Bratowa wymiotowała raz przez całe 9 mcy i też syn. Nie ma reguły.Suelen wiem ze lezenie w szpitalu do przyjemnych nie nalezy ale dasz radę-myśl pozytywnie-bo jak nie Ty to kto
A mam do Was pytanie- wiem że każda przechodzi ciążę inaczej ale chciałabym wiedzieć czy jest trochę prawdy w tym co piszą. W ciąży z dziewczynka ma się nudności, wymioty, ochotę na słodkie,owoce i warzywa itd a jak ma być chlopakt to nie ma wymiotów, jest ból głowy i ochota na mięso? Pytam bo jeszcze daleko do wizyty a zaczynam obstawiac że będzie parka lub 2chlopakow. Dolegliwości w 1ciazy z córką mi się sprawdziły. A jak jest u Was?