reklama
milosc170883
Aktywna w BB
Ja zamówiłam wózek taki obok siebie 4 w 1 kiedyś jako au pair opiekowałam się blizniakami i oni mieli ten długi wózek dla mnie był straszny.
Dzisiaj byłam u lekarza i okazało się że szyjka mi się skraca a więc pożegnałam się w pracy i powiedziałam że już więcej nie przyjdę no i teraz to mam tylko leżeć jak się dalej będzie skracac to do szpitala za tydzień kontrola
Dzisiaj byłam u lekarza i okazało się że szyjka mi się skraca a więc pożegnałam się w pracy i powiedziałam że już więcej nie przyjdę no i teraz to mam tylko leżeć jak się dalej będzie skracac to do szpitala za tydzień kontrola
milosc170883
Aktywna w BB
Dziewczyny jeśli chodzi o wózki jeden obok drugiego, to ja słyszałam, że wszystko jest ok do momentu aż dzieci robią się większe i w tej spacerówce jest im za ciasno,wtedy trzeba kupić następny, co wy sądzicie na ten temat??
milosc170883
Aktywna w BB
reklama
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
spacerówki i gondole sa w takich wózkach troche inaczej zrobione,przynajmniej w moim,nie ma niepotrzebnych rurek,materiałów jest bardzo nowoczesny a spacerówki sa super i myślę de spokojnie do 2 lat posłużą... A pewnie i dłuzej
Podziel się: