reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Tez chyba nie jak dwa. Bo fajne pojedyncze nawet 3w1 to 1200-1500-zl.

Musza na czym zarabiac slowo blizniaki to razy dwa, przeciez i tak rodzice kupia.

ja oba wozki kupilam uzywane, w bardzo dobrym stanie. Ten danny du za bodajze 1200zl a city minni za 900zl. A jeszcze danny sprzedalam za jakies 600 kolejnej mamie, wiec naprawe cenowo oplca sie uzywek szukac.

Ja zamówiłam wózek taki obok siebie 4 w 1 kiedyś jako au pair opiekowałam się blizniakami i oni mieli ten długi wózek dla mnie był straszny.
Dzisiaj byłam u lekarza i okazało się że szyjka mi się skraca a więc pożegnałam się w pracy i powiedziałam że już więcej nie przyjdę :( no i teraz to mam tylko leżeć jak się dalej będzie skracac to do szpitala za tydzień kontrola

1484253556-aaaaaa.png

Dziewczyny jeśli chodzi o wózki jeden obok drugiego, to ja słyszałam, że wszystko jest ok do momentu aż dzieci robią się większe i w tej spacerówce jest im za ciasno,wtedy trzeba kupić następny, co wy sądzicie na ten temat??

U drugiej rodziny u której pracowałam przy blizniakach ( pewnie dlatego sama teraz będę miała dwójkę bo ciągle otoczona jestem nimi hehe) oni mieli wózek jeden obok drugiego szerokość 78 cm to dzieci jeździły w nim do 4 roku

reklama
spacerówki i gondole sa w takich wózkach troche inaczej zrobione,przynajmniej w moim,nie ma niepotrzebnych rurek,materiałów jest bardzo nowoczesny a spacerówki sa super i myślę de spokojnie do 2 lat posłużą... A pewnie i dłuzej

Do góry