No ja tez na początku chciałam jeden obok drugiego, ale podobno strasznie szerokie są i nie zawsze mieszczą się w drzwi,chyba lepiej ten jeden za drugim, dużo osób nam tak doradza,my myślimy nad zakupem bebetto 42, no najpierw trzeba urodzić hehe, no i o ile będzie jeszcze to 500+
reklama
malinowa92
Fanka BB :)
Za uzywkami na olx też się rozglądam wiem ze to wcześnie, ale patrze czy ktoś dodaje no kurcze z tym wózkiem.. tez jestem za tym jeden obok 2.. mieszkam niby na wsi no ale.. znów 1 za 2 też ma zalety
A co do wsi.. to wyobraźcie sobie jaka za niedługo będę robiła tu furorę [emoji14] bo ciaza razy 2 [emoji14] o ile już nie robie heheh
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A co do wsi.. to wyobraźcie sobie jaka za niedługo będę robiła tu furorę [emoji14] bo ciaza razy 2 [emoji14] o ile już nie robie heheh
Łóżeczka to nie jest droga rzecz, lepiej wziąć najtańsze a w materac zainwestować, kokos albo gryka- kokos albo lateksowe . Monitory ja kupiłam używane babysense 2 i z tego też względu dzieci spały oddzielnie. Wózek używany, bebetto42 za 1200 zł. Foteliki używane, maxi cosi citi po 200 zł każy. Szukałam tych rzeczy na olx albo allegro.
Jeżeli myślicie o wózku jeden obok drugiego to najwęższy jest mountain buggy duet albo baby jogger city ale to już większy wydatek.
Wózek dobrze przemyślcie biorąc pod uwagę jak mieszkacie, czy w domu czy w bloku. Ja w bloku bez windy i musiałam znosić dzieci w gondolach, w pojedynkę nie było mowy o wyjściu na spacer.
Jeżeli myślicie o wózku jeden obok drugiego to najwęższy jest mountain buggy duet albo baby jogger city ale to już większy wydatek.
Wózek dobrze przemyślcie biorąc pod uwagę jak mieszkacie, czy w domu czy w bloku. Ja w bloku bez windy i musiałam znosić dzieci w gondolach, w pojedynkę nie było mowy o wyjściu na spacer.
Melduję się po wizycie. Spędziłam w szpitalu ponad 2h. Najpierw wywiad z położna a potem usg. Miałam przez brzuch i dopochwowo. Wg usg jest to 13+3 więc o 3 dni starsza. Bliźniaki rosną, słyszałam bicie serduszka każdego z osobna
Pierwszy ma 69.8mm, NT 1.10mm. Drugi ma 73mm i NT 1.70mm.
Ryzyka wad genetycznych bardzo niskie
Także kamień z serca i już od razu człowiek inaczej zaczyna cieszyć się ciążą
Fotki nie najlepszej jakości
Pierwszy ma 69.8mm, NT 1.10mm. Drugi ma 73mm i NT 1.70mm.
Ryzyka wad genetycznych bardzo niskie
Także kamień z serca i już od razu człowiek inaczej zaczyna cieszyć się ciążą
Fotki nie najlepszej jakości
malinowa92
Fanka BB :)
Nie wiem.. trochę przerażają mnie te wydatki plus remont i wogole kompletowania tego wszystkiego.. A później poradzenie sobie z tymi dwoma lobuzami samej..
Bulkaasia super, że wszystko dobrze! Wiem coś na ten temat od razu człowiek spokojniejszy idziemy prawie łeb w łeb ja mam 13 tc. moje były mniejsze bo w środę robiłam pamiętam 1 że 5.3 a nt 1.3 wiec chyba też ok
Bulkaasia super, że wszystko dobrze! Wiem coś na ten temat od razu człowiek spokojniejszy idziemy prawie łeb w łeb ja mam 13 tc. moje były mniejsze bo w środę robiłam pamiętam 1 że 5.3 a nt 1.3 wiec chyba też ok
Dziewczyny ja mam monitory oddechu ale angelcare i jestem zadowolona bo przy synu dwa razy zapikal i faktycznie miał jakis bezdech. Dużo spokojniej mi się śpi. Natomiast dzieciaki rosną wiec planuję je sprzedać jakoś w.kwietniu za 250zł oba także.jesli któraś.będzie zainteresowana to dajcie znać. Ja mam model chyba AC300 z dwoma płytkami każdy.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila wysłałam wiadomość do ciebie
ja łóżeczko mam po synku, dokupię używane takie samo. Wózek muszę mieć jeden za drugim, aby do windy wszedł, a mieszkam na 7 piętrze. Upatrzyłam Abc design zoom , opinie ma dobre. Właśnie powoli zastanawiam się nad listą co muszę kupić i chyba od jutra zacznę spisywać.
ja łóżeczko mam po synku, dokupię używane takie samo. Wózek muszę mieć jeden za drugim, aby do windy wszedł, a mieszkam na 7 piętrze. Upatrzyłam Abc design zoom , opinie ma dobre. Właśnie powoli zastanawiam się nad listą co muszę kupić i chyba od jutra zacznę spisywać.
bedablizniaki
Zaciekawiona BB
hey,ja troche pòżno bo juz w 34 tyg będziemy mieli dwie gwiazdeczki walizki spakowane czekamy na cc
reklama
Podziel się: