reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć Wam ja wczoraj byłam na usg i wyszło że dziewczyny mają prawie po 3 kg szyjka się trzyma nie skraca więc powiedział że czekamy 2 tyg i cc boziu jak ja wytrzymam jeszcze dwa tyg
jak u Was wyniki usg co do wagi różniły się po urodzeniu ?
To ty tak jak ja. Cc mam 17.11, usg mam 10 więc się dowiem ile aktualnie mają. U mnie 35+1 a u ciebie?

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewciakowa - moi w 35tc na usg mieli ok 2800 a przy urodzieniu w 37 jeden mial 2700 a drugi 2200 wiec ta waga z usg byla mocno zawyzona w 35tc. chlopcy juz byli mega scisnieci i pamietam, ze samo usg dlugo twalo wiec pewnie i te pomiary są gorszej jakosci.

Dziewczyny a ja nadal w szpitalu. :( Dzieciaki przebadane wzdłuż i wszerz.
Rozwarcie na 1,5 skurczów brak. Miałam wychodzić do domu, a w badaniu kontrolnym krwi CRP 50.
Chcą mi dać antybiotyk, a wszystkie posiewy ujemne, temperatury brak. Jedynie infekcja gardła.
Powoli tracę cierpliwość czy ja do porodu stąd wyjdę. Obecnie 32+1.

Ewciakowa - moi w 35tc na usg mieli ok 2800 a przy urodzieniu w 37 jeden mial 2700 a drugi 2200 wiec ta waga z usg byla mocno zawyzona w 35tc. chlopcy juz byli mega scisnieci i pamietam, ze samo usg dlugo twalo wiec pewnie i te pomiary są gorszej jakosci.
no ja wczoraj myslalam ze zejde na tym usg , trwa straszenie długo zanim pomiary zrobi i złapie przepływy, tez sie zastanawiam co do wagi,że moze byc grubo zawyżona

Dziewczyny a ja nadal w szpitalu. :( Dzieciaki przebadane wzdłuż i wszerz.
Rozwarcie na 1,5 skurczów brak. Miałam wychodzić do domu, a w badaniu kontrolnym krwi CRP 50.
Chcą mi dać antybiotyk, a wszystkie posiewy ujemne, temperatury brak. Jedynie infekcja gardła.
Powoli tracę cierpliwość czy ja do porodu stąd wyjdę. Obecnie 32+1.
CRP 50 według źródeł wskazuje min. ciąże.... wiec chyba to jest ok? trzymamy kciuki !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry