Eliame a który tc? Nie widzę na telefonie a nie pamiętam.
Suelen trzymamy kciuki za was
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Suelen trzymamy kciuki za was
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Flandi, u mnie tez tak bylo, kazde z dzieci juz w brzuchu objawiało swój charakter, co prawda to córa kopała, wierzgała i robila wygibasy a synek grzecznie siedział i znosił kopniaki siostry. Do dzis tak jest - młoda okłada brata i ciągnie za włosyCześć Dziewczyny, podglądam Was trochę, ale postanowiłam się w końcu odezwać i podpytać o coś. Czy miałyście tak, że jedno dzieciątko cały czas kopało, a drugie jakieś takie mega spokojne jest? Bo ja tak mam że synek wierzga, a córcia nic praktycznie.. Na usg wszystko ok, serducha biją, mała ciut mniejsza od brata, ale niby nic niepokojącego. Ale wyczekuję tych ruchów po lewej stronie jak nie wiem co i mimo wszystko trochę się martwię
Flandi u mnie to samo.Cześć Dziewczyny, podglądam Was trochę, ale postanowiłam się w końcu odezwać i podpytać o coś. Czy miałyście tak, że jedno dzieciątko cały czas kopało, a drugie jakieś takie mega spokojne jest? Bo ja tak mam że synek wierzga, a córcia nic praktycznie.. Na usg wszystko ok, serducha biją, mała ciut mniejsza od brata, ale niby nic niepokojącego. Ale wyczekuję tych ruchów po lewej stronie jak nie wiem co i mimo wszystko trochę się martwię
U mnie identycznie. Synek po prawej, większy i rozrabiaka, córcia po lewej cichutka i grzeczna, aż czasem trzeba ją troszkę pobudzić, żeby dała o sobie znać. Ale są takie od początku i przestaje się martwić, gdy choć raz na jakiś czas poczuję jej ruchyCześć Dziewczyny, podglądam Was trochę, ale postanowiłam się w końcu odezwać i podpytać o coś. Czy miałyście tak, że jedno dzieciątko cały czas kopało, a drugie jakieś takie mega spokojne jest? Bo ja tak mam że synek wierzga, a córcia nic praktycznie.. Na usg wszystko ok, serducha biją, mała ciut mniejsza od brata, ale niby nic niepokojącego. Ale wyczekuję tych ruchów po lewej stronie jak nie wiem co i mimo wszystko trochę się martwię
Flandi u mnie to samo.
Córcia ciutkę większa leży głową w dół, siedzi cicho bez kopniaków i wierzgania. Synek mniejszy głową w górę ciągle kopie, zmienia położenie.
Na usg także wszystko w normie.
Córcia umiejscowiona jest z tyłu jakby przyklejona do kręgosłupa, synek na przodzie brzucha i chyba to ma zasadniczy wpływ na to kogo czuję bardziej. Albo tak jak pisze Aga_82 młode już pokazują swój temperament.
kamiladon I tak długo nie ma u mnie żadnych komplikacji i niech tak zostanie do końca
Ostatnio naszło mnie na oglądanie porodów bliźniaków i podziwiam dziewczyny z USA, które zdecydowały się rodzić bliźniaki w warunkach domowych. Jak to musi być inna mentalność bo u nas tylko szpital i to w większości przypadków z zakończeniem cc.