reklama
Hej dziewczyny
Ja jutro zamykam 35 tydzien, maluchy maja po 2000 gram i 2400gram nie moge uwierzyc ze dotrzymalam do tego czasu, przy ciaglych skurczach i dwoch krwotokach.
Dziewczyny dacie rade ja tez mialam chwile zle w tej ciazy i chwile zalamki, ale byle do przodu.
Anitka ja tez cierpialam na nieustanne skurcze przedwczesne, teraz tez nie jest super ale ale juz sie tym tak nie martwie i moje maluchy tez byly z mala masa do 32 tygodnia a ostatnio ruszyla ich waga i to sporo.
Gdzies przeczytalam ze na przybor masy maluchow jest jedzenie winogron i orzechow, nie wiem czy to to faktycznie pomoglo ale ostatnio jadlam sporo winogron i orzechow.
Ja jutro zamykam 35 tydzien, maluchy maja po 2000 gram i 2400gram nie moge uwierzyc ze dotrzymalam do tego czasu, przy ciaglych skurczach i dwoch krwotokach.
Dziewczyny dacie rade ja tez mialam chwile zle w tej ciazy i chwile zalamki, ale byle do przodu.
Anitka ja tez cierpialam na nieustanne skurcze przedwczesne, teraz tez nie jest super ale ale juz sie tym tak nie martwie i moje maluchy tez byly z mala masa do 32 tygodnia a ostatnio ruszyla ich waga i to sporo.
Gdzies przeczytalam ze na przybor masy maluchow jest jedzenie winogron i orzechow, nie wiem czy to to faktycznie pomoglo ale ostatnio jadlam sporo winogron i orzechow.
Ok więc w czwartek dostawa orzechow i winogrona!!! Ja się nie poddaje walczę o każdy dzień tylko, że Ci lekarze mają jakiś dziwny stosunek do ciągnięcia tej ciąży, a jeden,cymbal to powiedział, ze jak dla niego moglibysmy już kończyć w 32 tc...
Aga_82
Fanka BB :)
Ja z kolei na przyrost wagi maluchów jadłam duzo białka - piersi z indyka i kurczaka, nabial etc. Nie wiem czy pomogło, ale w 36+3 maluchy miały 2390 i 2790Hej dziewczyny
Dodam, ze od 30tc do samego porodu leżałam w szpitalu a w domu został niespełna 5-letni syn. Ze zgryzoty schudłam początkowo 3kg, potem jednak zaczęłam jesc.
Takze dziewczyny - trzymam za Was kciuki! Leżeć, jeść i się nie denerwować.
Hej u mnie spokojniej jeszcze leci ale mniej i nawet mniej czwrwone. Ale można by powiedzieć że krwi troszkę straciłam i jestem strasznie osłabiona spać mi się chce zmęczona jestem, pewnie znowu anemia mi się powiększy...
To się ciesz bo ja dalej sama
A jak u reszty ?
To się ciesz bo ja dalej sama
A jak u reszty ?
reklama
Podziel się: