reklama
Tak, na Starynkiewicza jest poradnia ciąż wielopłodowych.
Najlepiej jest zadzwonic i zapytać co i jak. Ja dzwoniłam na Starynkiewicza, na Żelazną i na Karowa i najszybciej było na Żelaznej i na godzinę. Na Karowej było trzeba się umówić osobiście a na Starynkiewicza przyjechać rano i swoje odczekać.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie, na Starynkiewicza się czeka, nawet jak się jest zapisanym na konkretny termin.
Zaczęłam 24 tydzień. Jeszcze dwa tygodnie i zacznę się czuć odrobinkę bezpieczniej. Na razie zaczęłam dostawać antybiotyk dożylnie, trochę mocniejszy. Albo jestem przewrazliwiona albo większość pielęgniarek nie umie najlepiej kluć, bo kurczę założyli mi wenflon i boli. Ale trudno, byle tylko leżeć jak najdłużej.
Zaczęłam 24 tydzień. Jeszcze dwa tygodnie i zacznę się czuć odrobinkę bezpieczniej. Na razie zaczęłam dostawać antybiotyk dożylnie, trochę mocniejszy. Albo jestem przewrazliwiona albo większość pielęgniarek nie umie najlepiej kluć, bo kurczę założyli mi wenflon i boli. Ale trudno, byle tylko leżeć jak najdłużej.
Julla coś o tym wiem po 5 tyg miałam już 8 wenflonow, teraz to dwa trzy dni i żyły mi się zapycha i zaczyna cieknac....
Ją właśnie zaczynam 25 tydzień i na tą chwilę nie czuje się bezpiecznie dostałam plamienia uważam że dużego a lekarz stwierdził że to z szyjki . jak ja nie lubię nocek i dyżurów . mam nadzieję ze jutro zrobią jakieś USG bo strasznie sie boję o moje maleństwa ;(
Ją właśnie zaczynam 25 tydzień i na tą chwilę nie czuje się bezpiecznie dostałam plamienia uważam że dużego a lekarz stwierdził że to z szyjki . jak ja nie lubię nocek i dyżurów . mam nadzieję ze jutro zrobią jakieś USG bo strasznie sie boję o moje maleństwa ;(
Julka sprawdza kilka razy dziennie i słychać. Ogólnie zrobili mi USG i łożysko dobrze ale nie przodujace ani nie odkleja się. Wód dzieciom nie ubylo....serduszka biją . a że mnie leci co parę godzin taka czerwona krew rano raz i teraz drugi . lekarze myślą że to z szyjki. Ale widzę że do końca nie wiedzą. Powiedzieli że dobrze jak by wytrzymać jeszcze dwa tyg to oni już dobie dadzą radę.... Strasznie się boję o Maleństwa...
A szyjke zmierzyli? Skraca się? Sterydy Ci podadzą na rozwój płuc na wszelki wypadek? Trzymam mocno za Was kciuki, z całych sił!
Mnie lekarz na obchodzie powiedział właśnie, ze najlepiej, jakbym jeszcze 10 tygodni tak leżała bez żadnych zmian. Byłoby super, też bym chciała. Martwią mnie te bakterie w kanale, ale na to to dożylne paskudztwo na pomóc.
Mnie lekarz na obchodzie powiedział właśnie, ze najlepiej, jakbym jeszcze 10 tygodni tak leżała bez żadnych zmian. Byłoby super, też bym chciała. Martwią mnie te bakterie w kanale, ale na to to dożylne paskudztwo na pomóc.
reklama
Właśnie szyjki nie sprawdzili. Jeszcze nie podali i nic teraz nie mówili o sterydach. Mi też tak mówili wczoraj juz się nastawiamy psychicznie że muszę leżeć wczoraj się cieszyłam bo z niedzieli na pon wkładka Sucha....
Teraz to nawet jeść mi się nie chce nic poprostu mi się nie chce . jestem załamana
Teraz to nawet jeść mi się nie chce nic poprostu mi się nie chce . jestem załamana
Podziel się: