reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Wyprzedzilyscie mnie z pytaniem o wyprawke dla maluchow :):).Rowniez zastanawialam sie czy powinnam juz kompletowac.;);)Co do wizyt u gin przy mojej dwuowodniowej i jednokosmowkowej co dwa ,lub trzy tyg.ostatnio bylam 18lipca kolejna 13sierpnia.Maluchy maja sie ok 22 tc waga 400g i 429:).Oby tak dalej...

reklama
Cukiereczek gratuluję, poproś o przeciwbólowe, ale sądzę że same Ci to zaproponują, jutro jak wstaniesz będzie znacznie lepiej miałam tak po cc z córką.

reklama
Cukiereczek gratuluję! proś o morfine - nawet jak karmisz można ją brać. I ogólnie o przeciwbólowe. A jak by zaczęła Cię mocno głową boleć ( to tak po dobie- dwoch) to proś o konsultacje z anestezjologiem i proś o zrobienie łaty! !!

Do góry