reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dięki Marti233 ja również trzymam kciuki za resztę :)

Ciężko usiedzieć w miejscu, zwłaszcza że dziś zostałam sama w domu, bo mąż po foteliki pojechał do Łodzi (zdecydowaliśmy się na Maxi Cosi cabrio fix z bazami easyfix),a tu bałagan jak nie wiem nogą trzeba wszystko odgarniać po tym malowaniu :p teściowa ma przyjść i trochę pomóc ale nie ma to jak się samemu ogarnie.

Patuska fajne rzeczy są teraz w Pepco bodziaki są świetne ja dla chłopaków kupiłam takie bez rękawków bo podobo lato ma być ciepłe :D dostałam też kocyki z pepco z jednej strony taki fajny misio a z drugiej polarek też fajne ale zobaczymy jak się wypiorą.

Ewka będzie dobrze lepiej niech posprawdzają wszystko i może za parę dni cię wypuszczą, ja wczoraj też przez dzień słabo czułam a pod wieczór w od 5 się uruchomiły, teraz jak posiedzę to kręgosłup mnie tak boli jak nie wiem

reklama
Na razie jestem po ktg i jest wszystko w pozadku. Czekam na usg. Jak się szyjka nie skróciła to idę do domu ale jak coś się zmieniło to zostaje :/ czekam ale już spokojniejsza choć młodego nadal nie czuje :(

Margaret870 gdzie w Łodzi kupujecie foteliki? ja też o tych myślałam - dobra oferta jakaś? Ja w Łodzi mieszkam, więc dobrze byłoby wiedzieć - może coś mi umknęło...

no to rzeczywiście fajna oferta - i gdzieś koło mnie w dodatku :-). Ja jedną bazę mam po siostrzenicy, ale fotelik już chyba troje maluchów przeżył i jest ciut zdezelowany.... Zakupy zacznę po połówkowym, więc na razie nie mam nic... A co do remontu - rozumiem w 100% my robimy dwa małe przedpokoiki, ale łącznie z gładzią, pawlaczami i takie tam więc kurzu jest co niemiara. Mój mąż pracuje wyjazdowo, więc to ja w tym siedzę... W piątek myłam podłogę 3 razy, wczoraj też, żeby trochę mniej tego pyłu na weekend było, a i tak jak patrzę pod światło to szlak mnie trafia... Wczoraj to się prawie popłakałam bo moje koty uwielbiają ślizgać się na mokrej podłodze.... miałam umyć raz, ale postanowiły wkroczyć i wszędzie było pełno ślizgów, a że ważą jeden 6kg a drugi 8 kg to nie mogłam ich przenieść do jedynego pokoju z drzwiami a zagonić się nie dało :-) więc myłam jeszcze raz, stałam nad tym co umyłam z mopem i je przeganiałam.... Super zabawa mówię Wam...

Echo mam w Sonomedika u dr Janiak...

Margaret dziś uderzam na pepco to będę się chwalić [emoji6]

eiktkw7i1lgslap3.png

haha to byczki anie kotki :p ja moją psinę na balkonie zamknęłam i spokój :D Marti u ciebie to byłaś na miejscu i mogłaś opierniczyć jak coś było nie na swoim miejscu a ja prawie 2 tyg w szpitalu i dziś pierwsze co to wzięłam się za kuchnie bo gdzie zostawione tam leży i dojrzewa a w lodówce to totalna masakra nie lubię wyrzucać jedzenia ale dziś inaczej się nie dało :( a mąż zdziwiony ooo a to co? eh.. dziś na raty ogarniam trochę bo teściowa jak przyjdzie to się przerazi :p niby ma przyjść mi pomóc sprzątać ale nie chcę żeby na wstępie zawału dostała :p

Patuska powodzenia na zakupach ;) ja kupiłam też fajną suszarkę na małe ubranka jak znalazł :D

reklama
No u mnie na szczęście wszystko w pozadku. Czyli tak jak było - rozwarcie 1.5 cm a szyjka 3.4cm wiec leżeć mam cały czas - a jak powiedziałam lekarzowi ze leżę w miarę możliwości to się wkurzył i powiedział ze zaraz mnie zostawi na oddziale ;) ale szok - młoda znów ułożyła się glowkowo- wiec oboje są glowkowo ;) a dziś wagowo oboje równo wymierzeni na 1730 i 1710 g ;)

Do góry