reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

A w temacie czucia ruchów to ja nie wiem czy czuję... najczęściej czuję łaskotanie po brzuchu - ale czasem mi się wydaje, ze po prostu skóra na brzuchu swędzi... Czasem czuje coś bardziej zdecydowanego ale to czuję bardzo nisko i też nie wiem czy to ruchy czy jelita. I tak mam od 2 tygodni, czekam na jakieś bardziej zdecydowane kopniaki.

Ja właśnie tydzień temu miałam takie dziwne pulsowanie poniżej pępka. Ale kazdy mowi ze za wcześnie. Wiec nie wiem

reklama
Hej mamadla2 ....lezymy sobie w szpitalu i ..odpoczywamy..kortyzon dzis druga dawka wzieta zobaczymy czy pozwola jeszcze wyjsc do domu..

Ja właśnie tydzień temu miałam takie dziwne pulsowanie poniżej pępka. Ale kazdy mowi ze za wcześnie. Wiec nie wiem
Wcześnie?ja gdzieś koło 15-16 tygodnia zaczęłam je czuć.fakt to było smyranie myzianie... ale można było odróżnić to od prac jelit.

Teraz to są kopniaki

cd9bkw7ipg9p1hdb.png

Najśmieszniejsze jest uczucie jak przytulają się tak mocno do ściany brzucha wtedy człowiek się czuje jak z filmu obcy :p u mnie jeden ma łożysko na przedniej(ułożony ostatnio główkowo) a drugi na tylnej ścianie macicy(miednicowo) dziś szalały na przemian ale zawsze pod wieczór razem się bawią od 20 do 23 :p

reklama
Do góry