reklama
Ja na ostatniej wizycie pytałam o profilaktyczne założenie passera to moja lekarka była temu przeciwna. Mówiła, że to już ostateczność. Powiedziała, że powodują infekcje i mogą przyczynić się do odejścia wód o dyskomforcie nie wspominając. Także muszę mieć tylko nadzieję, że przy kolejnej wizycie będzie wszystko ok.
Justa_podwójne szczęście
Zaangażowana w BB
W piątek w końcu mam wizytę to może się dowiem o jakimś terminie a jak nie to sama zapytam.Justa ale nie masz terminu? Czekasz aż się zacznie?
Ogólnie gdyby się zaczęło to mam godzine jazdy do szpitala w którym teraz leżałam, z czego mąż ma pół godziny żeby dojechać z pracy jeszcze.
Ewka ładną wagę mają Twoje maluchy
margaret870
Fanka BB :)
Justa dasz radę oby się zaczęło jak mąż będzie w domu:-) życzę zdrówka i wytrwałości :-)
Ale o jakim dyskomforcie mowa? Ja mam założony i przecież jego w ogóle nie czuc bo to jego zadanie....Ja na ostatniej wizycie pytałam o profilaktyczne założenie passera to moja lekarka była temu przeciwna. Mówiła, że to już ostateczność. Powiedziała, że powodują infekcje i mogą przyczynić się do odejścia wód o dyskomforcie nie wspominając. Także muszę mieć tylko nadzieję, że przy kolejnej wizycie będzie wszystko ok.
Infekcje tak może spowodować bo to ciało obce ale nie częściej niż gdyby go nie było...a odejście wód?pierwsze słyszę. Po to on jest żeby nie doszło do przed wczesnego porodu.
Dziwne podejście lekarza.
Szyjka może skrócić się w ciągu kilku dni do długości gdzie np peesar nie będzie możliwy do założenia i zostanie szew który powoduje że zostaje leżenie plackiem. Przy peesarze można chodzić sprzątać itd.
No cóż co lekarz to inne opinie i praktyki. Ja mam...nie narzekam wręcz odwrotnie jestem spokojna. Infekcji póki co nie było żadnej... oby tak dalej.
margaret870
Mam pytanie czy któraś z was ma lub planuje kupić poduszkę klinową dla niemowląt? Mi ostatnio położna doradziła i zastanawiam się. Jakie są wasze opinie?
ewka_111
Tak się dobrze czułam ostatnie dni, a dziś jakaś maskara, brzuch ciężki i mam wrażenie ze dziś dwa razy większy, w dodatku co chwile twardnieje, w pachwinie ciągnie ze aż noga ruszyć ciężko, nic tylko jechać i rodzic :/ w dodatku leżeć to już nie wiem jak, a najgorzej wstac- ból w okolicach pęcherza i pachwinach nie pozwala przez kilka kroków złapać pionu....
reklama
Podziel się: