reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hallo, Hallo - gdzie jesteście? Co się u was dzieje? Ja wczoraj miałam dziwną akcję. Gorączka, nudności, kołatanie serca i zasłabnięcie. Dostałam paracetamol i dzisiaj wszystko ok poza bolem głowy. Wystraszylam się trochę.

Aniu mnie wypuścili ze szpitala do domu i teraz leżę u siebie w łożku. Zapisali mi magnez i luteinę. Do tego co tydzien mam wizyty kontrolne usg plus ktg wiec mam nadzieje ze będzie ok ale z racji tego ze mam juz 3 stopień dojrzałości łożyska to Cc najpewniej 35 tydz jak nie wcześniej

Dziewczyny a jak Wam sie "udaje" lezec? Bo ja w nocy tych kilka godzin nie moge... od ok 24 do 4-5 pospie a potem juz nie moge jakbym odlezyny miala i wszystko boli... miednica, nogi, ogolnie miesnie od pasa w dol... i tylko sie przewracam z jednego boku na drugi co nic nie daje wiec wstaje... niewyspana

Dziewczyny a jak Wam sie "udaje" lezec? Bo ja w nocy tych kilka godzin nie moge... od ok 24 do 4-5 pospie a potem juz nie moge jakbym odlezyny miala i wszystko boli... miednica, nogi, ogolnie miesnie od pasa w dol... i tylko sie przewracam z jednego boku na drugi co nic nie daje wiec wstaje... niewyspana

ja pod koniec ciazy mialam takie akje, ze co 2h sie budzilam w nocy i musialam chodzic, cos robic. Czulam jakis dziwny niepokoj, jakby mnie cos dusilo. Moja gin mowila, ze organizm wchodzi w trym pracy 24/dobe bo wyrzuca co jakis czas jakis hormon. to jest po to, zeby pozniej moc do dziecka wstawac co chwile:-)

A na bole miednicy, plecow to najlepszy byl rogal do spania. Jak go sobie dobrze ulozylam to mialam wygodnie.

Rogal do spania to cudna sprawa! Ale i tak czasem rankiem bolą plecy czy biodra. Nie wiem co bym bez niego zrobiła.

Od kilku dni bardzo boli mnie (chyba) wątroba. Uciska, kłuje, boli, czasem nawet dotknąć nie mogę. Nie pomaga leżenie, siedzenie z poduchą za plecami, nic... Czy Wy też tak macie?

AliaMaris, ja jak dłużej siedziałam to miałam straszny ból, klucie czy nie wiem jak to nazwac między zebrami po prawej stronie, ale bardziej tak z boku. Coś strasznego. Musiałam się położyć jak taki ból mnie złapał, bo inaczej masakra.

reklama
Do góry