reklama
Hej dziewczyny,
Właśnie sobie zrobiłam test na HCG i oczywiście jestem w ciąży, ale zastanawia mnie wynik bo jest dość wysoki.
Wg moich obliczeń to jest to dopiero 3 tydzień ciąży (wcześniej nie da rady) pierwszy wynik to 670,5, zaś drugi po 48 godzinach to 1577. Czy to jest normalne? Czy wy też miałyście takie? Czy może moje wyniki wcale nie są takie duże? Wg normy podanej przy badaniu w 3 tyg powinno być od 5,40 - 72,00, zaś w 4 tyg to 10,2 - 708
Popadam w jakąś paranoje i czytam o możliwych chorobach..
Właśnie sobie zrobiłam test na HCG i oczywiście jestem w ciąży, ale zastanawia mnie wynik bo jest dość wysoki.
Wg moich obliczeń to jest to dopiero 3 tydzień ciąży (wcześniej nie da rady) pierwszy wynik to 670,5, zaś drugi po 48 godzinach to 1577. Czy to jest normalne? Czy wy też miałyście takie? Czy może moje wyniki wcale nie są takie duże? Wg normy podanej przy badaniu w 3 tyg powinno być od 5,40 - 72,00, zaś w 4 tyg to 10,2 - 708
Popadam w jakąś paranoje i czytam o możliwych chorobach..
papryczka_
Fanka BB :)
Witam,duzy wynik bety wcale nie musi oznaczac ciazy blizniaczej..
marta_s_z, ja dotrwalam do 35+1,zycze powodzenia zeby dotrwac jak najdluzej w trojpaku
marta_s_z, ja dotrwalam do 35+1,zycze powodzenia zeby dotrwac jak najdluzej w trojpaku
ladyk24na7
To ja się przywitam, bo do tej pory tylko podczytywałam ;-). Zaczęłam 33 tc dwukosmówkowej i dwuowodniowej. Czekamy na Jaśka i Kubę. Ciąża już mi daje ostro w kość. Marzę o porodzie. Szczególnie, że w domu bryka prawie 1,5 roczna córka. :-)
darunia0712
Witaj ladyk24na7 :-)
Sylka87
O troche ten wątek zaczyna żyć. Szkoda ze nie tętni jak kiedyś... chyba nie jest nas tak mało w podwójnych ciazach na tym forum. Na listopadowkach jestem jedyna. Marta _s_z a ty na grudniowych czy nie udzielasz sie na ogolnym? Ja jestem w 27tc dwuowodniowej dwukosmowkowej. Dwoch chłopców a do tego jestem pierworodką całkiem zieloną w temacie mam nadzieje ze wątek ozyje
papryczka_
Sylka,z ta aktywnoscia na watku to tak roznie
reklama
Podziel się: