reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Przekazuje info od Madzi:" No hej, nie mam kiedy na forum napisac, wiec jak mozesz przekaz info dalej. 22.10 na swiat przyszly moje sloneczka Maja 2890, Hania 2180, obie 10 pkt czuja sie swietnie, pieknie jedza z piersi, jak bedzie ok to we wtorek wychodzimy. Pozdrawiam goraco"

:-)

reklama
Widzę że trochę mam rozpakowało się :-) Wielkie Gratulacje!!! Aga u mnie też córcia wyszła pierwsza, jest starsza o jakąś minute a mniejsza, skromniejsza od brata. Brat to taki mały pudziuan hehe:-D. Zapraszam mamy na nasz wątek niemowlaczki :-)

Dziewczynki, dziś o 15:45 przyszły na świat nasze ukochane bąbelki. Zuzia urodzila się jako pierwsza wazyla 2450gr, Piotruś ważył 2510gr. Więcej dowiem się jak będę mogła wstać.

Przekazuje info od Madzi:" No hej, nie mam kiedy na forum napisac, wiec jak mozesz przekaz info dalej. 22.10 na swiat przyszly moje sloneczka Maja 2890, Hania 2180, obie 10 pkt czuja sie swietnie, pieknie jedza z piersi, jak bedzie ok to we wtorek wychodzimy. Pozdrawiam goraco"

:-)

Dziewczyny, wielkie gratulacje! !!!

Witam,mam na imie Dominika i jestem w 11tygodniu ciazy blizniaczej,dwuowodniowej jednokosmowkowej.O ciazy dowiedzialam sie w polowie 4tygodnia,a w poniedzialek w polowie 10tyg.okazalo sie,ze jest drugi "tajny agent" ;) Jest to moja druga ciaza,poprzednia tez byla blizniacza,ale niestety jeden pecherzyk byl bez echa zarodka.Mam 3 letniego synka;) Przyjmiecie mnie w swoje szeregi?;)

reklama
Czy ktoras z Was brudzila na poczatku ciazy?Jestem na luteinie,przeszlo mi brudzenie,czasem doslownie brzuch mi sie stawia,ale to za wczesnie...
Wczoraj wiecej pochodzilam i mnie kulo po lewej stronie i chwile po prawej,wzielam nospe przeszlo po jakims czasie.Najgorzej przy kichaniu bylo..
Mam pytanie,w ktorym tyg.bylyscie na usg prenatalnym?W srode ide na usg genetyczne,to bedzie 11 tydzien 5 dzieni mam nadzieje,ze maluchy beda na tyle duze,ze uda sie je pomierzyc,w poniedzialek mialy 3 z kawalkiem.Mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku.
Madeleine,u Ciebie to juz polmetek;)
W ktorym tyg.poznalyscie plec?
Dziekuje za mile przyjecie;)

Do góry