reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Co do zaleceń szpitalnych z leków to mi dają 3x nospę i magnez, ktg robią 2x dziennie. Skurczyki są sporadyczne, bezbolesne.
Szyjkę badali mi 10 dni temu miękka ale zamknięta. Wczoraj miałam usg. Waga dzieci 2770 i 2750. Dr mówi, że są spore.
Terminu cesarki mi nie wyznaczyli, ale zapowiedzieli, że jak dam radę to dopiero jak się skończy 38 tydzień. Szyjki już nie sprawdzają, bo wychodzą z założenia, że co będzie to będzie i tak długo wytrzymałam.

Co do ciuszków to mam większość 56 ale trochę też mniejszych bo myślałam, że będą wcześniaczki, a tu miła niespodzianka...
Także leżymy dalej i kończymy 36 tydzień.

Miłego weekendu dla wszystkich.

Bettini a Ty skąd jesteś? Gdzie leżysz? Super wiadomość, że maluchy takie spore są :)
My kupiliśmy baby joggera używany, ale w stanie idealnym, niestety nie ma fotelików i adapterów do nich ;( coś będziemy kombinować :)

Cat też mieliśmy problem bo foteliki mamy ale adapterow do baby joggera nie mieliśmy, niestety nikt nie sprzedaje adapterow używanych więc już myślałam że będziemy musieli kupić nowe za 200 PLN za kpl. A tu nagle niespodzianka i gość wystawił 2 kpl adapterow za 120 zł i do tego nowki sztuki więc obserwuj allegro i olx aż się trafi. A jaki kupiliscie jeden za drugim czy obok siebie?

Ja to jakaś dziwna jestem jeśli chodzi o wózki. Kupiłam na olx używany nawet nie wiem jaki to jest, ale z tych tanich. Chcę go używać tylko na czas jak dzieciaki będą leżeć, a potem kupię im jako spacerówkę jakąś bardziej wypasioną furę :) Ten używany kosztował mnie 270pln tylko.
Jestem z Olsztyna :-)

reklama
Do góry