reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

MIKOŁAJE
oferta dla dziewczyn rodzących ( z terminem) listopad-grudzień
ja swoje mam z 18 listopada (prawie 2800 każde, termin maiłam na 4.12) i stroje były z zapasem, zdjęcia robiłam jak miały 2 tyg i około 3 kg,. Jak maluch by były mniejsze można wywinąć rękawki

CENA 50 zł w wysyłką
H&M 56 obydwa, były kupowane osobna i jeden jest minimalne większy i ma czapeczkę dłuższą :tak:
STAN IDEALNY - jeden kupiłam nowy za 60 zł :wściekła/y: 2- używany za 40zł. Wiec sprzedaje za 50% tego co sama dałam.
Maluchy raz są taka miłe - a zdjęcia pamiątka na całe życie.

Zobacz załącznik 643047Zobacz załącznik 643048Zobacz załącznik 643046Zobacz załącznik 643045

więcej ofert w dziale sprzedam :) i na mojej Tablicy
Polecam

reklama
Dziewczyny, a ja z innej zupełnie beczki. Czy któraś z Was brała pod uwagę kwestie pobrania krwi pępowinowej i oddania jej do banku komórek macierzystych?

Wasze maluszki rosną i ich potrzeby się zmieniają ?? mamy proste rozwiązanie
Sprzedaj na mamasprzeda.pl ubranka z których dzieci już wyrosły, ubrania ciążowe i sprzęty, które mogą przydać się innym mamom a za zarobione w ten sposób pieniądze kup to cego teraz potrzebuje twoje dziecko !!
Na mamasprzeda.pl nie placi się żadnych prowizji i nie ginie się w tłumie - przyszłośc w sprzedaży internetowej jest dziś po stronie portali ukierunkowanych na jedna grupę - na mamasprzeda.pl tą grupą są mamy !!!

Zapraszamy

Ps jeśli pisesz bloga lub znasz dobrego bloga dla mam (dotyczącego wszelkich tematów interesujących młode i ambitne mamy) powiedz nam o tym - zapraszamy do programy "Bloguj z mamasprzeda.pl" - więcej informacji na kontakt@mamasprzeda.pl

Ja równiez nie brała i nie biore pod uwagę oddawania krwi pępowinowej.
Co do brzucha to mam niestety mega wysoko, czasem przez to usiąść nie mogę bo mi przeszkadza i ta zgaga nie do zniesienia. w pierwszej ciąży nawet mi sie pod koniec nie obniżył...

Ja nie brałam tabletek na wymioty. Bałam sie je brac niestety, bo moje lekarki dwie mówiły, ze sa rożne opinie na ich temat. Chodzi mi o te na T chyba.
Mdłości miałam tak silne, ze nie mogłam mowić i myślec. Jedynie plakalam. I tak cała dobe, snu moze 3-4h dziennie, 12 tygodni spedzilam w łóżku i nad toaleta.
Ciagle rzygalam. To był okropny czas. Jak juz bylo bardzo zle to szpital i kroplowki, bo odwodnić sie było bardzo łatwo.

Przeszło w 14 tygodniu, od 12 było lepiej.

Madison ja mam od kilku dni takie mdlosci i wymioty ze nie daje juz rady. Od paru dni lykam tabl ale nie pomaga mi, w sumie jak ma pomoc jak co wypije to wc.. nawet nie zdazy sie wchlonac.. jestem taka slaba ze ledwo juz zyje.. jesc nie dam rady ale pije.. tylko wszystko laduje w wc.. kiepsko to widze.. spadlam juz z wagi ech.. mam to przez cala dobe, malo sypiam i wygladam jak zombi..a mam tez lezec, zalecenis gina..:-(

reklama
Do góry