reklama
aga3004
Fanka BB :)
A_nka ogromnie mi przykro. Aż szczęka mi opadła. Ostatnio było już tak dobrze.
Śpij spokojnie Elenko-aniołku [*]
Śpij spokojnie Elenko-aniołku [*]
Stokrotka34
AnkaTwoj maly aniolek patrzy na Was z nieba, bedzie teraz zawsze przy Was i bedzie sie Wami opiekowal
darunia0712
rurka, najważniejsze, że jedna istotka jest. Czasami zdarza się tak, że lekarz widzi dwa pęcherzyki a później okazuje się, że to na przykład krwiak czy coś w tym stylu. Trzymam kciuki za Twoją ciążę, bo też sporo przeszłaś.
Dziewczyny czy wasz żołądek również jest tak leniwy jak mój? Wolno trawi, na dodatek Amelia wbija mi w niego swoją główkę, niestety nie należy to do przyjemnego uczucia. Ale kocham gdy mnie kopią i dają znać, że są. Ale często mi dolega ból żołądka i muszę brać espumissan..,zazdroszczę dziewczynom, które mają już końcówkę ciąży i wiecie co jeszcze..boję się, że brzuch mi się bardziej nie rozciągnie..he he...ciekawe jak duży będzie pod koniec ciąży.
A te dziewczyny, które chodzą do Orłowskiego to jaką jest tam procedura dostania się na wizytę i jak potem opieka wygląda?
A te dziewczyny, które chodzą do Orłowskiego to jaką jest tam procedura dostania się na wizytę i jak potem opieka wygląda?
madziawse7
Cat miałam Ci pisać że się dodzwonilam i kazali mi przyjechać na środę na 12.00 ale nie dają gwarancji ze mnie przyjmą bo zależy ile będzie pacjentek. Zobaczymy.
A z brzuchem mam jak Ty, co prawda żołądek mnie nie boli ale skóra na brzuchu krzyczy litości!!! A Maja główkę ma centralnie pod zebrami, tak że zgiac się nie mogę, jak sobie pomyślę ze jeszcze 2,5 miesiąca (oby) to mi się słabo robi, ale damy rade
A z brzuchem mam jak Ty, co prawda żołądek mnie nie boli ale skóra na brzuchu krzyczy litości!!! A Maja główkę ma centralnie pod zebrami, tak że zgiac się nie mogę, jak sobie pomyślę ze jeszcze 2,5 miesiąca (oby) to mi się słabo robi, ale damy rade
darunia0712
Cat, ja w ciaży też miałam straszne bóle żołądka. Jedno z dzieci miało główkę centralnie tuż pod nim.
reklama
Podziel się: