witajcie
wiem wiem.... dosc dlugo mnie tu nie bylo ale przechodze niemaly stres ostatnio
moze jak sie podziele nim z wami to mi troche lzej bedzie. jestem z wami caly czas na biezaco..
gratuluje nowym mamusiom i zycze by maluszki rosly zdrowo a do tego wytrwania i sil
edytko przeslodkie twoje coreczki
wszystkiego dobrego
witam tez nowe mamusie ktore do nas dolaczyly na forum..
u mnie ostatnio nie za dobrze.. pamietacie jak wspomnialam ze na drugim prenatalnym badaniu lekarz powiedzial ze miedzy maluszkami jest 20% roznica? tydzien pozniej mialam usg u swojej gin i mialy roznicy tylko 40g.
reszta wyszla dobrze wiec odetchnelam..
w szpitalu mnie nie przyjeli mimo skoku przeciwcial. potem te przeciwciala spadly. doczekalam sie wizyty u swojego nefrologa. okazalo sie ze wzroslo troche bialko w moczu i mam wysoki cholesterol
zlecil dobowa zbiorke moczu i jesli przekroczy mi bialko 3g na dobe to do szpitala na patologie.. a ja watpie zeby mnie tam przyjeli skoro z wysokimi przeciwcialami mnie odeslali :/
zaczelo mnie wszystko swedziec.. moja gin powiedziala ze to od watroby ale wyniki ALT mam 33 przy normie do 34 tak wiec przy gornej granicy
dzis oddalam mocz do badania i pani mi na jutro kazala jeszcze raz przynies bo cos im wysokie bialko wyszlo i chca to jeszcze raz sprawdzic
czuje ze czeka mnie szpital niedlugo..tylko zeby jeszcze zechcieli mnie przyjac bo mam wrazenie ze lekarze sie mnie boja leczyc i zaradzic jakkolwiek
mam ochote sie wyplakac
...cisnienie kontroluje i jest poki co w normie.
jedna dobra wiadomoscia jest to iz wiemy juz napewno ze bedzie parka i wybralismy juz imiona
Filipek i Agatka
juz tak mocno pokochalam te bobaski ze nie pozwole zeby im stala sie krzywda.. ale badz tu madrym jak jedni cie nie chca a inni walcza zeby sie mialo najlepsze warunki..