ja 24 wyladowałam na patologii ciazy z krwawieniem.. dzisiaj do domu wrociłam, wszystko jest ok.Jaki tu spokoj od wczoraj.
dagos pewnie oczekuje z niecierpliwoscia na przyjscie dzieci, edytka spedza ostatnie chwile we troje, za chwile beda w piecioro.
A reszta z Was? Korzystacie z pieknej pogody czy nie macie sily nawet palcem kiwnac?
Anka na wyjezdzie, a reszta?
reklama
Godzine temu przyszly na świat moje coreczki Lidia i Alicja. 2.5 i 2.8 kg
moje wielkie wielkie gratulacje
dagos trzymam za ciebie kciuki, u mnie dop. 18tydz, ale juz teraz powiedziano ze na bank bedzie cesarka. Pytalam z-cy ordynatora, bo moj lekarz wcale nie wykluczyl sn.. A ten ze nawet by nie ryzykowali sn, nawet jak sie glowkowo ułożą, chociaz przyznaje ze zdazaja sie przypadki naturalnych porodow blizniakow i sa bezproblemowe, kontrolują je mocno. nie martw się, ale walcz bo masz podobno prawo wybrac i sposob rodzenia i znieczulenia.
Ineska1984
Fanka BB :)
Wow Edytka śliczne )) Gratuluje jeszcze raz!!
A jak Ty sie czujesz?
A jak Ty sie czujesz?
edytka84
Fanka BB :)
Ja sie czuje dobrze ale dopiero rano bede mogla wstac. Czekałam na nie 5 godzin i jeszcze nie moge nakarmic bo śpią ale zaraz będziemy wybudzac. Dostaly po 9 pozniej 10 pkt i pediatra mowi ze wyglądają trochę na wcześniaczki. I najwieksza bomba - są jednokosmowkowe. Takze zle zostalo to ocenione na początku ciąży
reklama
Podziel się: