reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny ja też tak mam, że nie mogę się doczekać wizyt, a szczególnie usg, czasem żałuje, że nie mam w domu, żebym mogła sobie codziennie podglądać maluszki:))):-D

reklama
Edytka - trzymam kciuki za wizytę, pewnie właśnie podziwiasz swoje skarby :-)
Paulinka- dziękuję za odpowiedź w sprawie cukrzycy, ja po godzinie czasami mam ponad normę, a po półtorej już ostry spadek. W poniedziałek mam dopiero wizytę u diabetologa, zobaczymy co specjalista powie. Ja kupiłam dzis chleb pro body i niskim ig, będę testowala cukier po nim.
Domi, życzę poziomu cukru w normie:-) daj znać po wynikach.
Ja byłam wczoraj u lekarza, a dziś mogłabym znów iść na usg :-)

SanTini u mnie jesli chodzi o wyniki to troszke smieszie jest zrobione. Jesli wyniki beda ok to zakilka tygodni dostanke list, jesli wyniki beda podwzszone zadzwonia dl mnie jutro. Wiec mam nadieje ze nie zadzwonia :-)

dzięki za kciuki, ja już po wizycie, ale nic się nie dowiedziałam;/ mocz morfologia ok, usg mi zrobił tylko takie bez pomiarów i jutro idę prywatnie do tego lekarza który ma mi robić cięcie w szpitalu i wtedy może się czegoś dowiem więcej

Cześć dziewczyny, ja już na resztkach sił, ledwo chodzę, wszystko mnie boli, do tego jakieś dziwne kłucie w pochwie bardzo nie przyjemne. Dzisiaj to wogole spalabym cały dzień, taka jestem zmęczona, wykanczaja mnie jeszcze te jazdy do szpitala. Mam tylko nadzieje, ze dociagne do terminu. Jutro ostatnie usg, ciekawe ile maluchy podrosły przez 2 tygodnie. Ewelinka zazdroszczę Ci energii, ja swoją już dawno stracilam.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Madison- w sumie jak tak dluzej pomyslalam to nie jest az taka droga. Za ten rogal do spania placilam prawie 200 zl. A już z cala pewnoscia latwo będzie można ja odsprzedac :tak: Zastanawiam sie tylko nad tym w jaki sposob bede "pakowac" dzieci na to cudo :-)
Santini- ja tak jak pisalam nie stosuje się az tak bardzo do zalecen diabetyka, bo ona kazala np. jogurty bez cukru jesc (gdzie zamaist cukru sa slodziki) :D tak jak Ci napisalam, weź poszukaj sobie tabeli produktow uszeregowanych wg Indeksu glikemicznego i kombinuj. Ja np. często na obiad jem salatke cesara, mam po nim jakies 105, piers smaze na oleju kokosowym, choc smazenie przeciez jest zakazane. No a jeśli chodzi o chleb, to tez już pisalam, żaden zytni, razowy, itd.,bo one wszystkie tutaj oszukane sa chyba, zostalo mi tylko pieczywo chrupkie typu Wasa.
Domi- smiesznie to jest u mnie. Jak jest dobrze to nic nie dostajesz, jak jest zle to masz wezwanie do kliniki- listownie :szok:A wynikow swoich i tak nie ujrzysz, no chyba, ze zakombinujesz i podgladniesz w karcie w szpitalu.
Edytka- no to w takim razie czekam do jutra na wiesci.

reklama
Do góry