reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Anulfka - patrzę na Twoje maluchy i mam łzy w oczach. Jaki e to dzielne dzieci, na pewno wyrosną na silną bandę, będziecie się z mężem kiedyś śmiali jak zobaczycie jak broją i szaleją, a przypomnicie sobie jakie kruszynki z nich były. Dobrze, że nic gorzej się nie dzieje, no i cały czas jest nad nimi super opieka tu na ziemi i gdzieś wysoko...
No i do tego niestające dobre fluidy od ciotek z forum:tak:

reklama
Anulfka - cudne te Wasze Maleństwa. Dech zapiera w piersiach jak się patrzy na tak silne Kruszynki. Takie malusieńkie stópki i rączki... Ehh sliczne... Miejmy nadzieję,że będzie już tylko coraz lepiej.

Anulfka- piękne maleństwa! Rozczulające niesamowicie a co Wy musicie czuć to trudno sobie wyobrazić! Musi być tylko lepiej!!!

Anulfka - łza sie kreci w oku, takie maleństwa a takie waleczne.

Ja po wizycie u anestezjologa i ginekologa, na razie nic nie zapowiada wczesniejszego porodu szyjka zamknięta, wiec czekam z niecierpliwością na 12.03:)
Wieczorem mam jeszcze ostatnie usg to zobaczę ile dziewczynki ważą.

Kamilasze - super, że wszystko ok. Do 12-ego niedaleko, a może lepiej w spokoju sobie poczekać i iść na umówiony termin, niż miałoby się coś zadziać wcześniej i byłby niepotrzebny stres...

Ja dzisiaj mam jakąś taką niepewność... Groszki od samego rana bez przerwy strasznie wigają, rozpychają się i prężą. Mam nadzieję, że wszystko ok i po prostu mają dobry dzień, a nie dzieje im się żadna krzywda.:-(

Iwizara- sok najlepiej robic z surowych burakow:) ja pije malymi lykami bo podobno jak szybko sie wypije to tylko przeleci przez zoladek. Niestety smak slaby ale mozna go sobie umilic np poprzez jablko lub marchewke:)

Anulfka- takie drobniutkie kruszynki :) oby szybko rosly:)

Katherina- gratulacje, dzieci piekne:)

A ja dzisiaj mialam glukoze- przezylam i nic nie zwrocilam:)

Agniecha zaciskam kciuki za wizytę :-)

Anfulka Twoje maluszki są bardzo dzielne i śliczne! Na pewno wszystko będzie dobrze.

Kamilasze dobrze, że wszytsko ok, spokojnie doczekasz do 12 marca :-)

Emilek z maluszkami na pewno wszytsko ok i po prostu mają dobry dzień, nie denerwuj się

cannot glukoza bleee żtczę dobrego wyniku

A my sobie zjedliśmy pączki, dzieciaki śpią więc odpoczywam :tak:

Ach moje też takie aktywne ze nie szlo na ktg serduszek chwycic ale
po 40 minutach wkoncu zrobilismy pomiary. Niestety nie wiem ile ważą bo nie mierzyla ich dzisiaj. A tak szyjka super sie wydluzyla na 3,9 cm i zamknieta. Oplacalo sie leżeć:-)
Anulfka zdjecia sa slodkie. Ach co to musi bycz za uczucie jak malenstwo chwyci mamusie za palec. trzymam kciuki za te dwie kruszynki

reklama
Anulfka - jakie one sa malenkie... Takie malucie. Slodzinki kochane. Serce muszą rozpuszczac błyskawicznie. Niech rosną, nabierają sił, zdrowieja i szybko z rodzicami wracają do domu!

Do góry