Adb- całe szczęście, że to przez rozciąganie!!! Ja też miałam 2 razy stracha ale koło 18 tc jak przyszedł niesamowity ból w okolicach pachwin i dwukrotnie straciłam czucie w nogach. Okazało się że jeden z dzidziorków na jakiś nerw niefortunnie ucisnął. Odpręż się w takim razie bo strachu to się można najeść!
reklama
Karmelova, Julianna -mam wiele znajomych które rodziły na Siemiradzkiego i ogólnie były zadowolone z opieki i warunków. Ja mam lekarza z Kopernika i tam będę rodzić, głównie ze względu na podobno świetną opiekę nad noworodkami, bo poza tym podobno nie jest za ciekawie m.in. wieloosobowe sale i marne warunki dla kobiet. Nie wiem czy to prawda bo nigdy tam nie byłam ale tak słyszałam.
Natalinaa- jak powtórzyłam beta to miałam ponad 700 po 24h wiec rosła jak szalona :-) wysoka beta nie jest 100% wskaźnikiem ciąży bliźniaczej ale podejrzenia można mieć bo często na to wskazuje! Ja też nie pkanowałam bliźniaków ;-) Gratuluję pięknego wyniku!!!
Agniecha777
Zaangażowana w BB
Natalia ja mialam 2 dni przed miesiaczka 776 hcg
Dzisiaj juz sie troche lepiej czuje ale bole lekkie jeszcze mam. Stracha sie najadlam wczoraj ale naszczescie nic sie groznego nie dzieje. No tylko ze musze lezec jak narazie dla spokoju.
Dzisiaj juz sie troche lepiej czuje ale bole lekkie jeszcze mam. Stracha sie najadlam wczoraj ale naszczescie nic sie groznego nie dzieje. No tylko ze musze lezec jak narazie dla spokoju.
Agniecha777
Zaangażowana w BB
cannot przykro mi ze dostalas takie wiadomosci, ale postaraj sie myslec pozytywnie. Poczekaj do nastepnej wizyty moze lekarz poprostu niedopatrzyl tej nerki.
reklama
Podziel się: