reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża bliźniacza

Adb- całe szczęście, że to przez rozciąganie!!! Ja też miałam 2 razy stracha ale koło 18 tc jak przyszedł niesamowity ból w okolicach pachwin i dwukrotnie straciłam czucie w nogach. Okazało się że jeden z dzidziorków na jakiś nerw niefortunnie ucisnął. Odpręż się w takim razie bo strachu to się można najeść!

reklama
Karmelova, Julianna -mam wiele znajomych które rodziły na Siemiradzkiego i ogólnie były zadowolone z opieki i warunków. Ja mam lekarza z Kopernika i tam będę rodzić, głównie ze względu na podobno świetną opiekę nad noworodkami, bo poza tym podobno nie jest za ciekawie m.in. wieloosobowe sale i marne warunki dla kobiet. Nie wiem czy to prawda bo nigdy tam nie byłam ale tak słyszałam.

Natalinaa- jak powtórzyłam beta to miałam ponad 700 po 24h wiec rosła jak szalona :-) wysoka beta nie jest 100% wskaźnikiem ciąży bliźniaczej ale podejrzenia można mieć bo często na to wskazuje! Ja też nie pkanowałam bliźniaków ;-) Gratuluję pięknego wyniku!!!

Natalia ja mialam 2 dni przed miesiaczka 776 hcg
Dzisiaj juz sie troche lepiej czuje ale bole lekkie jeszcze mam. Stracha sie najadlam wczoraj ale naszczescie nic sie groznego nie dzieje. No tylko ze musze lezec jak narazie dla spokoju.

cannot przykro mi ze dostalas takie wiadomosci, ale postaraj sie myslec pozytywnie. Poczekaj do nastepnej wizyty moze lekarz poprostu niedopatrzyl tej nerki.

cannot oby wszystko było w porządku na następnej wizycie, trzymam kciuki
dziewczyny chcę zrobić zapas pampersów i zastanawiam się ile jakich kupić, podpowiecie?

reklama
Ja mam zamiar kupić Pampersy sensitive (białe opakowanie) i do tego chusteczki. Słyszałam od wielu znajomych że są najbardziej delikatne i chłonne. Ale dużych zapasów nie robię na wszelki wypadek bo z alergiamii różnie bywa.

Do góry