reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża bliźniacza

Cannot- ściskam i przesyłam dobre fluidy. Na pewno ciężka do zaakceptowania informacja i musi Ci być ciężko, ale na pewno nie Twoja wina! Trzymaj się i nie zamartwiaj.

reklama
Matko, ile wy produkujecie tych postów :szok:

katherine zapomniałam wczoraj zapytać, czy ty będziesz rodzić PL? Warunki jakie opisałas jakieś takie niepolskie mi się wydały :rofl2:

karmelova to rzeczywiście nieciekawie z tą cesarką... Ty jesteś z Krakowa? W którym szpitalu rodziłaś?? Jedyne co mi przychodzi do głowy jeśli chodzi o opiekę nad wcześniakami, to Prokocim, tam jest taka poradnia. Powodzenia!

Adb7 i Rila- na pewno macie racje, ale tak jak napisalyscie to taka wiadomosc zwala z nog. Pierwsza mysl byla taka: to dziecko jest zalezne ode mnie wiec jak jest z nim cos nie tak to przeze mnie:/
Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze.

Csc dziewczyny. Wlasnie wrocilam ze szpitala. Dostalam strasznych boli podbrzusza i nie moglam wytrzymac. Okazalo sie ze to macica sie powieksza i to z tego ten bol ale naprawde sie wystraszylam. Z dziecmi wszystko naszczescie dobrze i Emilia wazy 696g a Fabian 761g. No ale okazalo sie ze mam zapchane nerki niestety :-(urok bycia w ciazy z blizniakami, podobno masie to samo ustabilizowac po porodzie. Zobaczymy. Ide teraz spac bo jestem wykonczona z tych nerwow. Pozdrawiam

Julianna rodzić będę w Norwegii :tak:, jest tutaj taki jeden z najlepszych szpitali, specjaliści od bliźniąt i warunki naprawde dobre, opiekują się jak jajkiem.
nie chciałam w Polsce bo tu mam dom, pracę mojego kochanego męża i nie wyobrażam sobie, że ja w Polsce a on tutaj a po drugie nie miłe mam wspomnienia co do polskich szpitali. Tutaj matka i dziecko rzecz swięta, w każdej placówce są za darmo pampersy nawet chusteczki jakby sie dziecko .... Powiem wam, że pampersy są tańsze niż w polsce, wogóle dla dzieci jest wszystko prawie tanie.

Karmelova
Wiem co czujesz z tym CC, ja dostała za dużą dawkę znieczulenia stracilam przytomnosc,obudzilam się jak kończyli mnie szyć i widziałam odchodzące głowy dzieci, potem na sali operacyjnej zwymiotowalam. Potem juz na oddziale 2 raz na siebie i musialam taka zazygana leżeć 12h. Bo nie mogłam wstać się wykąpać :-/ maluchy zobaczylam po 4h. Maz po 1h. Dzieci wszystko wynagrodza ci.

reklama
Julianna jestem z okolic Krakowa. Rodziłam na Siemieradzkiego. Spędziłam tam 7 dni. Większość położnych ok, ale trafiały się też nie zbyt pomocne. Pediatrzy wszyscy z super podejściem do dzieciaczków, bardzo duży nacisk na karmienie piersią. A ty gdzie zamierzasz rodzić?

Justynia ja dzieciaczki zobaczyłam dopiero po pionizacji czyli na drugi dzień :-(

Do góry