reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dzisiaj był szalony dzień,chciałam wszystko zrobić na raz i dlatego dopiero teraz się odzywam.no tak pożegnanie to głupie słowo:tak:Ciekawe czy bibiana na mnie poczekała czy może już się rozpakowała:confused:mam nadzieję,że dotrzyma słowa:-)ale mam stracha:szok:tyle czasu czekałam na ten dzień a teraz trzęsę się ze strachu:szok::szok::szok:

reklama
Multimama! i nadszedł ten dzień! trzymaj się!!!

images.jpeg

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    8,7 KB · Wyświetleń: 99
Multimama. B7biana 7 I 4esz4a paczki go5owej do r8zpakowania powodzenia jutro I w najblizszych dniach. Piekne chwile przed wami. Az mi s7e lezka w oku kreci jak pomysle ze ten czas tak szybko leci.
Lilonka oj jak ci zazdroszcze tego ze oboje masz na swoim mlesiu. Ja nie cierpie tej walki z butlami i wyparzczami. MASAKRA.
Nasze maluszki dzis skonczyly 2 miesiace. Poki co sa grzeczniutkie i nie mam problemu i ogarnieciem ich. Jedza ladnie a sa na mieszance cyca i mm (nie moge naprodukowac wystarczajaco pokarmu aby oboje na cycku wykarmic). Rosna ksiazkowo bo juz prawie po 5 kg maja no I spia tez nie najgirzej bo w nocy co 4 -5 godz sie budza. W dzien drzemaj pomgodzince miedzy karmieniami

bedzie dobrze, nie stresuj sie :), a bibiana moze juz urodzila, takie upaly w pl, wszystko mozliwe, ale chyba tak jak ty pewnie zestresowana i wszystko chciala zrobic w domu przed odlotem ;)

wszystko bedzie dobrze, daj znac jak bedzie po wszystkim i znajdziesz chwilke

ale bibiana w szpitalu chyba została od piątku albo źle ją zrozumiałam,mam nadzieję,że da znać co i jak.Dzięki dziewczyny za wsparcie:tak:odezwę się niedługo a teraz idę spać bo rano trzeba wstać:-)

musialam sie na laptopa przerzuci bo na piszac n telefonie straszne byki wale:szok:.

Polka szkoda ze Wojtus w szpitalu ale wierze w to ze szybko wyjdzie z zapalenia pluc i juz za kilka dni bedzie z wami.

a ponizej moje szkrabiki jeszcze jak byly malutkie:

_MG_4772.jpg_MG_4788.jpg_MG_4820.jpg

no i miesiac pozniej:
20130701_101928.jpg20130627_100559.jpg20130722_101233.jpg

no i powtorze po innych rozpakowanych mamach waga sie nie martwcie poleci w dol predziutko a jezeli chodzi o skore po brzuszku to polecam cwiczenia ale dopiero 6 tyg po cc po za szybko nie mozna. ja cwicze juz kilka tyg i efekty powoli widac. :-)

Załączniki

• _MG_4772.jpg
    _MG_4772.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 56
  • _MG_4788.jpg
    _MG_4788.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 56
  • _MG_4820.jpg
    _MG_4820.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 54
  • 20130701_101928.jpg
    20130701_101928.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 20130627_100559.jpg
    20130627_100559.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 58
  • 20130722_101233.jpg
    20130722_101233.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 61
Gotadora, a co ty jeszcze nie spisz. No korzystaj poki mozesz I wysypiaj sie za wsze czasy, bo potem bedziesz siedziala po nocach jak ja I dopiero podczas karmienia nadrabiala forumowe wiadomosci.
Jak die cxujesz? Kiedy w koncu emek bedzie zjerzdzal na stale?

reklama
Elala...dokładnie wystarczyły mi 4 dni bycia mama aby przekonać się ze masz racje z nadrabianiem forum po nocach ;- :-)
Jestem wciąż w szpitalu,dziewczyny czy na początku jest tak cholernie ciężko? Wczoraj dostałam chłopców do pokoju i nie ukrywam ze jest mi ciężko...mam problem z karmieniem piersią,z synchronizacja ich jeśli chodzi o karmienie nie mówiąc już o tym jak pobyt w szpitalu mnie przygnebia. Wydaje mi się ze gdybym była z nimi w domu to byłoby mi nieco łatwiej. Ech...

Do góry