reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Dzisiaj był szalony dzień,chciałam wszystko zrobić na raz i dlatego dopiero teraz się odzywam.no tak pożegnanie to głupie słowo:tak:Ciekawe czy bibiana na mnie poczekała czy może już się rozpakowała:confused:mam nadzieję,że dotrzyma słowa:-)ale mam stracha:szok:tyle czasu czekałam na ten dzień a teraz trzęsę się ze strachu:szok::szok::szok:

reklama
Multimama! i nadszedł ten dzień! trzymaj się!!!

images.jpeg

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    8,7 KB · Wyświetleń: 88
Multimama. B7biana 7 I 4esz4a paczki go5owej do r8zpakowania powodzenia jutro I w najblizszych dniach. Piekne chwile przed wami. Az mi s7e lezka w oku kreci jak pomysle ze ten czas tak szybko leci.
Lilonka oj jak ci zazdroszcze tego ze oboje masz na swoim mlesiu. Ja nie cierpie tej walki z butlami i wyparzczami. MASAKRA.
Nasze maluszki dzis skonczyly 2 miesiace. Poki co sa grzeczniutkie i nie mam problemu i ogarnieciem ich. Jedza ladnie a sa na mieszance cyca i mm (nie moge naprodukowac wystarczajaco pokarmu aby oboje na cycku wykarmic). Rosna ksiazkowo bo juz prawie po 5 kg maja no I spia tez nie najgirzej bo w nocy co 4 -5 godz sie budza. W dzien drzemaj pomgodzince miedzy karmieniami

bedzie dobrze, nie stresuj sie :), a bibiana moze juz urodzila, takie upaly w pl, wszystko mozliwe, ale chyba tak jak ty pewnie zestresowana i wszystko chciala zrobic w domu przed odlotem ;)

wszystko bedzie dobrze, daj znac jak bedzie po wszystkim i znajdziesz chwilke

ale bibiana w szpitalu chyba została od piątku albo źle ją zrozumiałam,mam nadzieję,że da znać co i jak.Dzięki dziewczyny za wsparcie:tak:odezwę się niedługo a teraz idę spać bo rano trzeba wstać:-)

musialam sie na laptopa przerzuci bo na piszac n telefonie straszne byki wale:szok:.

Polka szkoda ze Wojtus w szpitalu ale wierze w to ze szybko wyjdzie z zapalenia pluc i juz za kilka dni bedzie z wami.

a ponizej moje szkrabiki jeszcze jak byly malutkie:

_MG_4772.jpg_MG_4788.jpg_MG_4820.jpg

no i miesiac pozniej:
20130701_101928.jpg20130627_100559.jpg20130722_101233.jpg

no i powtorze po innych rozpakowanych mamach waga sie nie martwcie poleci w dol predziutko a jezeli chodzi o skore po brzuszku to polecam cwiczenia ale dopiero 6 tyg po cc po za szybko nie mozna. ja cwicze juz kilka tyg i efekty powoli widac. :-)

Załączniki

• _MG_4772.jpg
    _MG_4772.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 46
  • _MG_4788.jpg
    _MG_4788.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 49
  • _MG_4820.jpg
    _MG_4820.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 47
  • 20130701_101928.jpg
    20130701_101928.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 53
  • 20130627_100559.jpg
    20130627_100559.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 51
  • 20130722_101233.jpg
    20130722_101233.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 52
Gotadora, a co ty jeszcze nie spisz. No korzystaj poki mozesz I wysypiaj sie za wsze czasy, bo potem bedziesz siedziala po nocach jak ja I dopiero podczas karmienia nadrabiala forumowe wiadomosci.
Jak die cxujesz? Kiedy w koncu emek bedzie zjerzdzal na stale?

reklama
Elala...dokładnie wystarczyły mi 4 dni bycia mama aby przekonać się ze masz racje z nadrabianiem forum po nocach ;- :-)
Jestem wciąż w szpitalu,dziewczyny czy na początku jest tak cholernie ciężko? Wczoraj dostałam chłopców do pokoju i nie ukrywam ze jest mi ciężko...mam problem z karmieniem piersią,z synchronizacja ich jeśli chodzi o karmienie nie mówiąc już o tym jak pobyt w szpitalu mnie przygnebia. Wydaje mi się ze gdybym była z nimi w domu to byłoby mi nieco łatwiej. Ech...

Do góry