reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Po tym co mi tam napisal to myslisz ze moge miec pewnosc ze sa zdowe? On przeciez tylko je pomierzyl.. Nie zajrzal im nawet do glowek ani nic takiego. wydaje mi sie ze mial stary sprzet dlatego nie widzial plci..

reklama
wiesz co ja jeszcze wtedy nie wiedzialam co mam dokladnie sie dowiedziec z tego polowkowego.. Ale pow mu ze chce polowkowe, zeby wiedziec czy z maluchami wszystko ok, wyzej masz caly opis jaki mi dal.. przy badaniu nic sie nie odzywal tylko mierzyl, pytalam czy wszystko z malcami ok, a on na to - na moje oko tak...

wiesz co ja jeszcze wtedy nie wiedzialam co mam dokladnie sie dowiedziec z tego polowkowego.. Ale pow mu ze chce polowkowe, zeby wiedziec czy z maluchami wszystko ok, wyzej masz caly opis jaki mi dal.. przy badaniu nic sie nie odzywal tylko mierzyl, pytalam czy wszystko z malcami ok, a on na to - na moje oko tak...
taki opis to ja mam zawsze przy każdym usg...na połówkowym miałam spradzane serduszka, mózg normalnie wszystko...opis na 3 strony

No widzisz to jakis pajac z tego lekarza..szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo bym mu nie zaplacila dopoki wszystkiego bym sie nie dowiedziala. Czyli tak naprawde nie wiem czy sa zdrowiutkie :( martwie sie bo w 16 tyg mialam silne krwawienie i nie wiem czy to jakos nie wplynelo na maluchy..

Czy to usg robił ci twój lekarz prowadzący? jeśli tak to zgłoś się do innego...dostaniesz skierowanie i będzisz spokojniejsza...
ja robiłam prywatnie i zapłaciłam od cholery

teraz mam 22 tydzien.. wizyte u lekarza dopiero 21 kwietnia... ona mnie skierowala na to usg.. i wiedziala ze czeka sie przeszlo miesiac, pytalam czy mam isc gdzies wczesniej zrobic polowkowe- a ona - rob jak chcesz. i taka gadka z lekarzami. to juz moj trzeci prowadzacy lekarz, co chwile zmieniam, jeden w 4 msc nie chcial mi dac zwolnienia lekarskiego pomimo ciezkiej pracy(dzwiganie i praca po nocach), zaden mnie na zadne badania nie kieruje... Myslisz ze jakos teraz powinnam isc na polowkowe prywatnie??

reklama
teraz mam 22 tydzien.. wizyte u lekarza dopiero 21 kwietnia... ona mnie skierowala na to usg.. i wiedziala ze czeka sie przeszlo miesiac, pytalam czy mam isc gdzies wczesniej zrobic polowkowe- a ona - rob jak chcesz. i taka gadka z lekarzami. to juz moj trzeci prowadzacy lekarz, co chwile zmieniam, jeden w 4 msc nie chcial mi dac zwolnienia lekarskiego pomimo ciezkiej pracy(dzwiganie i praca po nocach), zaden mnie na zadne badania nie kieruje... Myslisz ze jakos teraz powinnam isc na polowkowe prywatnie??
ja bym poszła ...bo skoro masz wątpliwości to lepiej dla własnego spokoju sprawdzić...tym bardziej że miałaś krwawienie...

Do góry