reklama
martyna222
udało się ! :)
niestety nie wiem...nie jestem lekarzem...a to było połówmkowe?Po tym co mi tam napisal to myslisz ze moge miec pewnosc ze sa zdowe? On przeciez tylko je pomierzyl.. Nie zajrzal im nawet do glowek ani nic takiego. wydaje mi sie ze mial stary sprzet dlatego nie widzial plci..
wiesz co ja jeszcze wtedy nie wiedzialam co mam dokladnie sie dowiedziec z tego polowkowego.. Ale pow mu ze chce polowkowe, zeby wiedziec czy z maluchami wszystko ok, wyzej masz caly opis jaki mi dal.. przy badaniu nic sie nie odzywal tylko mierzyl, pytalam czy wszystko z malcami ok, a on na to - na moje oko tak...
martyna222
taki opis to ja mam zawsze przy każdym usg...na połówkowym miałam spradzane serduszka, mózg normalnie wszystko...opis na 3 stronywiesz co ja jeszcze wtedy nie wiedzialam co mam dokladnie sie dowiedziec z tego polowkowego.. Ale pow mu ze chce polowkowe, zeby wiedziec czy z maluchami wszystko ok, wyzej masz caly opis jaki mi dal.. przy badaniu nic sie nie odzywal tylko mierzyl, pytalam czy wszystko z malcami ok, a on na to - na moje oko tak...
No widzisz to jakis pajac z tego lekarza..szkoda ze wczesniej nie wiedzialam, bo bym mu nie zaplacila dopoki wszystkiego bym sie nie dowiedziala. Czyli tak naprawde nie wiem czy sa zdrowiutkie
martwie sie bo w 16 tyg mialam silne krwawienie i nie wiem czy to jakos nie wplynelo na maluchy..
martyna222
Czy to usg robił ci twój lekarz prowadzący? jeśli tak to zgłoś się do innego...dostaniesz skierowanie i będzisz spokojniejsza...
ja robiłam prywatnie i zapłaciłam od cholery
ja robiłam prywatnie i zapłaciłam od cholery
martyna222
ale to już nie będzie połówkowe...a kiedy wizyta u swojego ginekologa? poczekaj co on ci powie...Nie, przypadkowo do niego poszlam. takie usg z NFZ mam dopiero 30 kwietnia.. troche dlugo trzeba czekac :/
który masz tydz?
teraz mam 22 tydzien.. wizyte u lekarza dopiero 21 kwietnia... ona mnie skierowala na to usg.. i wiedziala ze czeka sie przeszlo miesiac, pytalam czy mam isc gdzies wczesniej zrobic polowkowe- a ona - rob jak chcesz. i taka gadka z lekarzami. to juz moj trzeci prowadzacy lekarz, co chwile zmieniam, jeden w 4 msc nie chcial mi dac zwolnienia lekarskiego pomimo ciezkiej pracy(dzwiganie i praca po nocach), zaden mnie na zadne badania nie kieruje... Myslisz ze jakos teraz powinnam isc na polowkowe prywatnie??
reklama
martyna222
ja bym poszła ...bo skoro masz wątpliwości to lepiej dla własnego spokoju sprawdzić...tym bardziej że miałaś krwawienie...teraz mam 22 tydzien.. wizyte u lekarza dopiero 21 kwietnia... ona mnie skierowala na to usg.. i wiedziala ze czeka sie przeszlo miesiac, pytalam czy mam isc gdzies wczesniej zrobic polowkowe- a ona - rob jak chcesz. i taka gadka z lekarzami. to juz moj trzeci prowadzacy lekarz, co chwile zmieniam, jeden w 4 msc nie chcial mi dac zwolnienia lekarskiego pomimo ciezkiej pracy(dzwiganie i praca po nocach), zaden mnie na zadne badania nie kieruje... Myslisz ze jakos teraz powinnam isc na polowkowe prywatnie??
Podziel się: