reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

1. Zenia4.sierpień.13 ( 15.lipca.13)
2. Multimama
3. Julia 85
4. Gloriene20.sierpień.13 ( 19.07-01.08)
5. Bibiana
6. Dolorez
7. Polka26.sierpień.13
8. Ineska uk
9. Gotadora24.padziernik.13
10. Raczel24.październik.13
11. Justynia 29.listopad.13 ( 8.grudzień.13)
11.Nik_i
12. Jika

reklama
Zenia, moja droga swoim terminem i niezmordowana szyjka stawiasz wysoko poprzeczkę ;-) ale obiecuje leżeć plackiem i zaciskać nogi coby nie pozbawiać cię pozycji :-D

Zenia ja nic nie chcę mówić ale ostatnio pierwsze miejsca nie utrzymują się za długo:-)Życzę Ci żebyś pobiła rekord na pierwszym miejscu,postaram się nie wpychać ale nic nie obiecuję:-)

rachel223
u nas najgorsze jest top ze do wawy mamy daleko 300zl na benzynę ... i wczoraj kupiłam 2 foteliki do ABC za 300 z adapterami i bym teraz musiała je sprzedać eh...
( i po aukcji chciałam kupić bo M się zdecydował jechać , rachel kupiłaś?? )

gotadora
dziękuję za dopisanie do listy

Ostatnia edycja:
1. Zenia
2. Multimama
3.Julia.85
4. Gloriane
5. Bibiana
6. Dolorez
7. Polka
8. Ineska_uk
9. Gotadora ( 24 październik )
10. Rachel
11. Nik_i
12. Jjka

dziewczyny - to w takim razie mam prośbę - podajcie swoje daty - daty Wielkiego Dnia to uaktualnie listę :-)

ja mam termin na 04.10.2013

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry