reklama
Bibiana nie miałam usg :-(
a skurcze też już mam no ale lekarka mówi że póki nie są regularne to nie muszę się martwić
I normalnie też się do tej pory golę sama (tzn nogi bynajmniej ) to teraz ze wzgl na tego palca mnie musiał golić, no i przed CC też chce żeby mnie golił bo mam wrażliwą skórę i takiego golenia na sucho zwykłą maszynką jakąś nie przeżyję
Dziewczyny czy mi się zdaje czy kolosalnie mi brzuch urósł przez ostatnie 2tyg
a skurcze też już mam no ale lekarka mówi że póki nie są regularne to nie muszę się martwić
I normalnie też się do tej pory golę sama (tzn nogi bynajmniej ) to teraz ze wzgl na tego palca mnie musiał golić, no i przed CC też chce żeby mnie golił bo mam wrażliwą skórę i takiego golenia na sucho zwykłą maszynką jakąś nie przeżyję
Dziewczyny czy mi się zdaje czy kolosalnie mi brzuch urósł przez ostatnie 2tyg
Załączniki
Zenia nie zdaje Ci się - brzuszek podrósł i jest bardzo ładny :-)
co do golenia to ja nie chce angażować w to meża, choć on jest chętny we wszelkiej pomocy ( jak już przyjedzie do mnie ), chce jednak mieć trochę "swoich spraw", nie chce aby znał wszystkie moje sekrety ;-)
co do golenia to ja nie chce angażować w to meża, choć on jest chętny we wszelkiej pomocy ( jak już przyjedzie do mnie ), chce jednak mieć trochę "swoich spraw", nie chce aby znał wszystkie moje sekrety ;-)
multimama2
Mama Kuby,Mai i Dawida
Zenia bardzo ładny brzuszek:-)Po mojemu to troszkę urósł i się ładnie zaokrąglił
I nawet palec się załapał na zdjęcie:-)
I nawet palec się załapał na zdjęcie:-)
Ostatnia edycja:
nnatalie04
Fanka BB :)
zenia ja 3mam mocno kciuki żebyś donosiła o tego 37tygodnia!!!! &&&&& Co do kg na plusie ostatnio mialam 7kg na plusie ale Ty o wiele dalej niż ja więc pewnie będzie tak że Ty będziesz gubić te kg a ja jeszcze przybierać No i do 37tyg już dużo Ci nie zostało Aż zazdroszczę bo przedemną jeszcze 12tyg czekania na maleństwa (do 38tyg ) Porównując zdjęcia brzuszek urósł ale nie ma kolosalnej różnicy
Co do golenia to wole wykorzystać siostre niż mojego S do tego ;P do porodu też nogi mi sis ogoli a bikini z lusterkiem sobie ogolę
To może ja się pochwalę swoją willą z basenem z tego tygodnia zdjęcie robiłam we wtorek :
Zobacz załącznik 568760
Co do golenia to wole wykorzystać siostre niż mojego S do tego ;P do porodu też nogi mi sis ogoli a bikini z lusterkiem sobie ogolę
To może ja się pochwalę swoją willą z basenem z tego tygodnia zdjęcie robiłam we wtorek :
Zobacz załącznik 568760
Dziewczyny jak tam?? Żyjecie?? Nadal wszystkie w trójpakach mam nadzieję??
Ja wczoraj przebeczałam pół dnia bo mi się rozstępy w dole brzucha zrobiły
te hormony plus stres mnie dobijają, ryczę już prawie codziennie! :-(
Ja wczoraj przebeczałam pół dnia bo mi się rozstępy w dole brzucha zrobiły
te hormony plus stres mnie dobijają, ryczę już prawie codziennie! :-(
reklama
Zenia przykro mi,że rozstępy się zrobiły, ja też tak mam że mogę płakac z byle powodu
Nnatalie brzuszek bardzo ładny
faktycznie cisza ... no ale tak to powinno być - niedziela z dala od komutera, najlepiej z mężem i z dzidziulkami :-)
pozdrawiam serdecznie :-)
Nnatalie brzuszek bardzo ładny
faktycznie cisza ... no ale tak to powinno być - niedziela z dala od komutera, najlepiej z mężem i z dzidziulkami :-)
pozdrawiam serdecznie :-)
Podziel się: