reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Multimama dzieki :-) ja też nie panikuję, aw pierwszej ciąży od początku miałam skurcze, więc na takie mało bolesne nigdy nie zwracałam uwagi, a teraz zwracam więc nie wiedziałam czy się martwić czy nie :-D

Bibiana nie miałam usg :-(
a skurcze też już mam no ale lekarka mówi że póki nie są regularne to nie muszę się martwić

I normalnie też się do tej pory golę sama (tzn nogi bynajmniej :-p) to teraz ze wzgl na tego palca mnie musiał golić, no i przed CC też chce żeby mnie golił bo mam wrażliwą skórę i takiego golenia na sucho zwykłą maszynką jakąś nie przeżyję

Dziewczyny czy mi się zdaje czy kolosalnie mi brzuch urósł przez ostatnie 2tyg :eek:
IMG_0474.jpgIMG_0519.jpg

Załączniki

• IMG_0474.jpg
    IMG_0474.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_0519.jpg
    IMG_0519.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 53
Zenia nie zdaje Ci się - brzuszek podrósł :tak: i jest bardzo ładny :-)

co do golenia to ja nie chce angażować w to meża, choć on jest chętny we wszelkiej pomocy ( jak już przyjedzie do mnie ), chce jednak mieć trochę "swoich spraw", nie chce aby znał wszystkie moje sekrety ;-)

Zenia - jak dla mnie to sie troche obnizyl. Ale zeby masakrycznie urosl to nie.
Bibiana - skurcze BH mozesz miec czesto. Poki nie bola I nie sa regularne co np 5min to nie ma sie czego bac. Macica trenuje ))

zenia ja 3mam mocno kciuki żebyś donosiła o tego 37tygodnia!!!! &&&&& Co do kg na plusie ostatnio mialam 7kg na plusie ale Ty o wiele dalej niż ja więc pewnie będzie tak że Ty będziesz gubić te kg a ja jeszcze przybierać:) No i do 37tyg już dużo Ci nie zostało :) Aż zazdroszczę bo przedemną jeszcze 12tyg czekania na maleństwa (do 38tyg ;)) Porównując zdjęcia brzuszek urósł ale nie ma kolosalnej różnicy :)

Co do golenia to wole wykorzystać siostre niż mojego S do tego ;P do porodu też nogi mi sis ogoli a bikini z lusterkiem sobie ogolę :D

To może ja się pochwalę swoją willą z basenem z tego tygodnia :) zdjęcie robiłam we wtorek :
Zobacz załącznik 568760

Dziewczyny jak tam?? Żyjecie?? Nadal wszystkie w trójpakach mam nadzieję??

Ja wczoraj przebeczałam pół dnia bo mi się rozstępy w dole brzucha zrobiły :baffled:
te hormony plus stres mnie dobijają, ryczę już prawie codziennie! :-(

reklama
Zenia przykro mi,że rozstępy się zrobiły, ja też tak mam że mogę płakac z byle powodu

Nnatalie brzuszek bardzo ładny

faktycznie cisza ... no ale tak to powinno być - niedziela z dala od komutera, najlepiej z mężem i z dzidziulkami :-)

pozdrawiam serdecznie :-)

Do góry