reklama
palam00
Zaangażowana w BB
dziekuje dziewuszki za mile przyjecie moich chlopcow
Różyczko mi powiedzial lekarz ze moja aktywnosc powinnam chowac do kieszeni i odpoczywac.. a dopiero co wykupilam nowy karnet na fitness.. Ja juz miesiac w domu siedze i na wadze 3,8kg wiecej. Ogólnie wcale sie nie powstrzymuje jak mam na cos ochote o czym swiadczy wczorajsze 5 paczkow ale to bylo jednorazowo.. tak sobie to tlumacze
Różyczko mi powiedzial lekarz ze moja aktywnosc powinnam chowac do kieszeni i odpoczywac.. a dopiero co wykupilam nowy karnet na fitness.. Ja juz miesiac w domu siedze i na wadze 3,8kg wiecej. Ogólnie wcale sie nie powstrzymuje jak mam na cos ochote o czym swiadczy wczorajsze 5 paczkow ale to bylo jednorazowo.. tak sobie to tlumacze
MADMAX - trzymam kciuki!!!moim chłopakom w brzuchu też każę trzymać!!!bądź dobrej myśli! wiem, że łatwo mi pisać, ale teraz to już "mgnienie" i kolejny etap przed Tobą. Przesyłam Ci jak najcieplejsze myśli i będę tu zaglądac w oczekiwaniu na wiadomości...
palam - witaj w męskim klubie!
mnie ćwiczyć zakazano... W ogóle jak się zastanowię to zakazano mi wszystkiego...
palam - witaj w męskim klubie!
mnie ćwiczyć zakazano... W ogóle jak się zastanowię to zakazano mi wszystkiego...
Ostatnia edycja:
margaret88
Zaangażowana w BB
Madmax ale news! gratulacje!
Asiek8282- mama daje mi jeszcze 2 tyg, ale mam nadzieje, ze dotrzymam terminu
Asiek8282- mama daje mi jeszcze 2 tyg, ale mam nadzieje, ze dotrzymam terminu
Miss Cinname
Fanka BB :)
Madmax - cała trójmoc dla Ciebie!!!!
reklama
Podziel się: