reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

michalowa ja chodzę do normalnej ginekolog - nie specjalizuje się w ciążach bliźniaczych . Chyba niewielu jest specjalistów, we Wrocławiu bynajmniej. Tylko ja nawet nie rozglądałam się za jakimś specjalistą , bo uznałam ,że nie ma takiej potrzeby...
A to zdjęcie mnie akurat podbudowuje :) wcale nie dołuje !

reklama
Witam wszystkie stare i nowe mamusie:) Hakima- trzymam za Ciebie kciuki! :) To juz tuz, tuz...:) Mam takie pytanie, czy Wy tez zaczynacie miec trudnosci z chodzeniem i uczucie ''100-u kilo miedzy nogami?'' :) czasem jest to tak bolesne,ze wstac nie moge :szok: mOnlyone gratulacje!

hej dziewuszki onlyone przesyla same dobre wiesci.
Dzis o 9.05 i 9.06 2 maluszki - Nikolai (2550 g) i Samuel (2545g) przyszli na swiat. Dumni rodzice informuja ze malychy dostaly 10/10 punktoe. mama dopisala pozwolcie ze zacytuje "boli jak cholera" ale wydawala sie najszczesliwsza .

dostalam wiecej szczegolow od onlyone - otoz po cc doatala goraczki i dreszczy i musieli ja polozyc w odzielnym pokoju na 2 godzinki po porodzie alke teraz juz to sie napatrzec nie moze na swoich synkow.

Dzielna z niej dziewczyna- kurcze hakima teraz to juz mozesz rodzic i nie bedziesz posadzana o wcinanie sie w kolejke:-)

Onlyone - gratulacje! Ale super, że to już za Tobą, teraz z górki, wychodzi na to, że Ty zdążysz wrócić do domu jak ja do szpitala pójdę :)

No cóż, zobaczymy jak będzie, póki co lekarz w szpitalu chce mnie widzieć szybciej, bo już w środę przez te moje popuchnięte ręce i stopy, bo do tego doszedł nagły wzrost wagi i ciśnienie, które nie chce mi spaść. Więc zobaczymy, czy to serio będzie piątek bo sam mówił, że może zdecyduje się na szybsze rozwiązanie... zobaczymy

Onlyone ogromne gratulacje:)twoje szczęścia już przy tobie:-D szybkiego powrotu do zdrówka i domku z maluchami:) Czekamy z niecierpliwością (jak się już oczywiście ogarniecie w domu) na zdjęcia chłopaczków:-)

Onlyone wielkie gratulacje, uściskaj chłopaków od forumowych ciotek. Cieszę się bardzo, że wszystko zakończyło się bezproblemowo.

No Hakima teraz Ty jesteś na tapecie :-)

A tak odbiegając od tematu to zobaczcie jakie rozbieżności są pomiędzy pomiarem usg, a wagą rzeczywistą. Na ostatnim usg Onlyone wychodziło, że chłopcy maja po 2700 i 2900 (no, chyba, że coś namieszałam)

reklama
Do góry