Lillonka- gratuluję pierwszych ruchów, pamiętam jakie to miłe i subtelne uczucie a teraz to mnie tak kopią po narządach,że spać nie mogę
I z mężem było to samo,jak przystawiał rękę to nagle cisza,więc czułam się jak mały oszust,bo jak on podchodził przestawały się ruszać
Anika- no mi też brzuszek bardzo szybko wyszedł, już w 6 miesiącu ludzie pytali,że pewnie niedługo rozwiązanie?A teraz to mi współczują wszyscy,jak ja jeszcze mogę chodzić?;-)
eevlee- ja wybrałam do rodzenia SP Szpital Kliniczny im. Orłowskiego w Warszawie, jest mniej popularny od tych wielkich szpitali ginekologicznych typu Karowa, Inflancka, Madalińskiego ,ale ma najwyższy stopień referencyjności jeśli chodzi o ratowanie wcześniaczków i dzieci z komplikacjami, kierowałam się tutaj bezpieczeństwem dzieci,jakby nie daj Boże trzeba było je w jakiś sposób ratować po porodzie,żeby się nimi zajęli i nie zabierali nigdzie. Jest to niewielki oddział,więc mniej oblegany,no i najbardziej otwarty na zrobienie c/c pracują tu młodzi lekarze, którzy mają inne nastawienie, pracuje tu też słynny prof. Roszkowski spec od genetyki. Znam Bonifratrów,ale z innej działki z Oddziału Ortopedii,to był mój klient,bo pracowałam w międzynarodowej firmie medycznej . Dobrze z nimi się współpracowało,więc pod tym kątem mogę polecić
Tigla121- ja nie wiem,co mnie podkusiło zamówić tam wózek i foteliki, zadzwoniłam tam chyba i zaproponowali mi super cenę-taką samą jak na bobowozki.com.pl i powiedzieli,że tam będę bardzo długo czekała a oni mogą mi to załatwić dużo szybciej i nawet takie kolory gondolek,że w innych sklepach były niedostępne,jakoś naiwnie dałam się wkręcić
To nie było u nich w komplecie po prostu zamówiłam taki sam komplet jak tutaj
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Baby Jogger City Select DOUBLE głęboko-spacerowy + 2 foteliki Maxi Cosi CABRIO FIX. Kupiłam wózek Baby Jogger City Select 3 in 1 plus dwa foteliki Maxi Cosi Cabrio Fix plus 2 adaptery i 2 pałąki do spacerówek za wszystko zapłaciłam 4200 zł. Wózek jest świetny i w każdym innym sklepie polecam jego zakup. Tak wygląda mój: