Gienek - no doczekalam sie na ciebie. Co to za lek? Epidural jak przy cc. Pani doktor powiedziala ze tutaj polecaja epidural przy porodzie blizniat bo gdyby trzeba drugiego szybko wyciagac to matka juz znieczulona. No to tak rodzic ewentualnie moge :-) A kiedy ty bedziesz znala wyniki co do cholestozy??? Ja mam czekac do przyszlego tygodnia. Co do rozstepow to tez mam od jakiegos tygodnia wlasnie naokolo pepka. A swedzi mnie wszystko wiec.....
Czy narazie masz tylko diete i sprawdzac poziom cukru czy tez masz jakies leki tudziez zastrzyki???
Oj biedna sie nameczysz tez w tej ciazy jak nie krwiaki to cukrzyca i swedzenie. Mamy za swoje co? Ja krwawienie we wczesnej ciazy, opuchniecie i swedzenie. Jak dzisiaj nie bede spala w nocy to sobie mlotkiem w leb przywale :-) Kiedy ja przespie cala noc??? Chyba jak chlopaki na studia pojda :-)
Czy narazie masz tylko diete i sprawdzac poziom cukru czy tez masz jakies leki tudziez zastrzyki???
Oj biedna sie nameczysz tez w tej ciazy jak nie krwiaki to cukrzyca i swedzenie. Mamy za swoje co? Ja krwawienie we wczesnej ciazy, opuchniecie i swedzenie. Jak dzisiaj nie bede spala w nocy to sobie mlotkiem w leb przywale :-) Kiedy ja przespie cala noc??? Chyba jak chlopaki na studia pojda :-)