reklama
sylha - śliczne i jak szybko się zmieniają - niesamowite - pamiętam fotki ze szpitala a tu teraz już takie prawdziwe bobasy:-)
gieniek - powiem Ci, że już sama siebie podziwiam
, dzisiaj nocka kiepsko, dużo kotłowania bo żadna pozycja im nie pasowała:-) Jutro ktg ciekawe czy wrócę po nim jeszcze do domu czy mnie zostawią:-)
Myślę, że Maluchy dadzą mi chwilę żeby do Was tu zaglądać choć czasami - mam taką nadzieję!

gieniek - powiem Ci, że już sama siebie podziwiam

Myślę, że Maluchy dadzą mi chwilę żeby do Was tu zaglądać choć czasami - mam taką nadzieję!

Sylha, dzieciaczki są przesłodkie! Och jak bym juz chciała mieć swoje na świecie....:-)
Marcysiowa, powodzenia na wizycie! Napisz ja tam maleństwa się rozwijają :-)
Malena, życzę by poród był szybki i bezproblemowy. Twoje dzieciaczki też już chyba pchaja się na świat :-) Powodzenia!!!!
Marcysiowa, powodzenia na wizycie! Napisz ja tam maleństwa się rozwijają :-)
Malena, życzę by poród był szybki i bezproblemowy. Twoje dzieciaczki też już chyba pchaja się na świat :-) Powodzenia!!!!
Sylha - piękne maluszki 
Tekla, gdzie Ty się podziewasz?
Dziewczyny, ja jak zwykle z pytaniem
Łapie mnie jakieś przeziębienie. Ogólnie czuję się "przedgrypowo" lub "przedprzeziębieniowo". Czy stosowała któraś z Was syrop *spam* w ciąży? Czy rzeczywiście jest bezpieczny? Wiadomo, piję teraz hektolitry herbaty z cytryną, sok pomarańczowy itp, ale myślałam też o tym syropie...
Tekla, gdzie Ty się podziewasz?
Dziewczyny, ja jak zwykle z pytaniem
Marcysiowa, gratulacje!!! Kilka tygodni temu przeżywałam to co Ty. Piekne uczucie usłyszeć pierwszy raz serduszka. Nawet się nie spostrzeżesz a malenstwa bedą rączkami w brzuszku machać. Powodzenia i ciesze sie, że dolączyłas na forum
lilonka
Smerfikowa mama
Sylha - cudne, cudne dzieciaczki :-) Pisz ile możesz w wolnym czasie;-)
Marcysiowa - podwójnie gratuluję:-) To najwspanialsze uczucie na świecie. Ale każde usg jest wspaniałym przeżyciem.
Marcysiowa - podwójnie gratuluję:-) To najwspanialsze uczucie na świecie. Ale każde usg jest wspaniałym przeżyciem.
reklama
Miss Cinname
Fanka BB :)
Sylha - te zdjęcia t kolejny dowód, jakim cudem jest ciąża bliźniacza. Podwójnym! BARDZO Ci gratuluję!!!
I witam nowe dziewczyny w gronie! Jeszcze niedawno byłam tu "najmłodsza", a tu już drugi trymestr, brzuch zaczyna rosnąć, włosy w formie jak nigdy...ale w głowie ciągle myśli czy wszystko ok. To już chyba nie minie. Kiedy ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która ma trzymiesięczne bliźniaki usłyszałam, że jeszcze zatęsknię za tymi czasami
a czy Was też ten śnieg jakoś tak świątecznie nastroił? Koniec października, a ja zaczęłam myśleć o mikołajach i choinkach...
I witam nowe dziewczyny w gronie! Jeszcze niedawno byłam tu "najmłodsza", a tu już drugi trymestr, brzuch zaczyna rosnąć, włosy w formie jak nigdy...ale w głowie ciągle myśli czy wszystko ok. To już chyba nie minie. Kiedy ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która ma trzymiesięczne bliźniaki usłyszałam, że jeszcze zatęsknię za tymi czasami

a czy Was też ten śnieg jakoś tak świątecznie nastroił? Koniec października, a ja zaczęłam myśleć o mikołajach i choinkach...
Podziel się: