reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Sylha dobrze ,że nie kazali Ci leżeć i czekać tylko od razu przeprowadzają cc.

Wnocy miałam taki dziwny ból brzucha z prawej strony ale czułam go tylko kiedy chciałam się przekręcić na drugą stronę-wystraszyłam się strasznie ale od rana czuję się dobrze

reklama
Dziewczyny Sylha napisała
"Dzisiaj na swiat przyszli Amelia godz.12.23 52cm 2630g 10punktow. Kacper g12.24 53cm 2680g szybko sie rozkrecilo i cc."

Ponoć mały ma tylko troche problemy z oddychaniem...

Sylha- Gratuluje!!!!

Ostatnia edycja:
sylha - GRATULUJEMY!!!!!!!!! pięknie i waga jaka ładna. Ciach prach i juz :-D:-D:-D
No to mamusia i tatuś szczęśliwi.
Teraz w środę czas na Lole a ja zaczynam sie bac. Dobrze ze sie w koncu za robote zabralam. Ubranka sie susza na sloneczku a od jutra prasowanie. Dzisiaj rozlozymy chyba lozeczko, zawsze tam coś wsadzę do niego. Szafka opróżniona.

sylha - jeszcze raz ogromne gratulacje i caluski dla Amelki i Kacperka

Sylha wow moje serdeczne gratulacje!!!!!

szybciutko poszlo!!! :) teraz trzymamy mocno kciuki za mamusie i maluszki aby szybko dochodzili do siebie.

no to teraz kolej na kolejne mamusie na finishu :)

No proszę, tylko w weekend do Was nie zajrzałam a tu tyle się działo. Przegapiłam pójście Sylhy do szpitala a tu juz dzieciaczki na świecie :-):-):-)

Sylha GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz szybko wracaj do formy i do domku z dzieciaczkami. Czekamy na pierwsze wrażenia i fotki!!!!!!

Malena - super brzusio!

Przeczytałam to co pisałyście o wózkach i fotelikach i mam niezły metlik w głowie biorąc pod uwagę, że w zyciu na oczy nie widziałam na zywo wózka dla bliźniat. Gdzie coś takiego można zobaczyć??? Dobrze, że ciąża trwa 9 miesięcy, mam czas by ze wszystkim się oswoić :-)

Sylha - widać nasze kciuki podziałały :-)
GRATULACJE !!!!!! dużo zdrowia dla całej trojeczki:-)
Evelee - wózek zobaczysz w sklepie z wózkami;-) Ale nie martw się - mamy jeszcze trochę czasu na przygotowania :-)

Eevlee jak chodzi o wózki to spokojnie można w smyku (np w SCC) zobaczyć easywalker duo i sobie nim pojeździć, w smyku mają też jeszcze przynajmniej jeden model innego wózka (nie pamiętam jakiego), oprócz tego ze trzy rodzaje są w sklepie Viki w Zabrzu (dzięki temu od razu wiedziałam, że Tako nigdy nie wezmę :-) mimo że w internecie mi się podobał) i pewnie też jakieś są w sklepie w Będzinie - podobno dobre ceny mają na artykuły dziecięce (co do wózków nie wiem). A warto jak już zdecydujesz o modelu poszukać na allegro - my tak kupiliśmy easywalkera o wiele taniej a w baaardzo dobrym stanie. Ostatnio tu dziewczyny pisały o wózkach i gdyby nie to, że mamy już wózek to spodobał mi się ten: TFK Twinner Twist Duo - nowy drogi, ale pewnie na allegro można kupić w dobrym stanie

reklama
SYLHA!!!! MOJE SERDECZNE GRATULACJE:)))))))))))))))))))) Dzieciaczki pięknie ważą i jak podobnie,no i jakie długie, całusy dla Ciebie Amelki i Kacperka od cioci GIENIEK:-)

LOLA- teraz bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki, bardzo stresujący ten tydzień dla nas wszystkich,bo tyle wspaniałych wydarzeń!

Do góry