reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Hakima - my się też rozglądamy za używkami w dobrej cenie. Jak by się coś trafilo - kupujemy nawet dziś;-)
Ja właśnie posprzatalam całe mieszkanko . Jutro jadę do szpitala na spotkanie z anestazjologiem i chyba poznam godzinę mojego cc na środę .
Faktycznie długie dzieciaczki Sylhy i rowniotko ważą .
Teraz tylko zaczęłam sie stresowac waga moich maluszkow tzn Lenki bo jak widać USG często zaniża lub zawyza. U Sylhy tydz temu okazywało ok 3 kg czyli 400g wiecej niż sie urodziły. Oczywiście i tak piękna wagę miały tylko jakby tak Lenka miała mi w środę ważyć mniej niż 1700g to zalamka.
Ja wózek tez kupiłam ok 14 tc bo trafiła sie okazja.
Onlyone- foteliki w stanie idealnym i te bazy tez:-) nie mogę w to uwierzyć, ze tak tanio je kupiliśmy .
Faktycznie długie dzieciaczki Sylhy i rowniotko ważą .
Teraz tylko zaczęłam sie stresowac waga moich maluszkow tzn Lenki bo jak widać USG często zaniża lub zawyza. U Sylhy tydz temu okazywało ok 3 kg czyli 400g wiecej niż sie urodziły. Oczywiście i tak piękna wagę miały tylko jakby tak Lenka miała mi w środę ważyć mniej niż 1700g to zalamka.
Ja wózek tez kupiłam ok 14 tc bo trafiła sie okazja.
Onlyone- foteliki w stanie idealnym i te bazy tez:-) nie mogę w to uwierzyć, ze tak tanio je kupiliśmy .
Lola - nie stresuj się będzie dobrze. Od poczatku wiesz ze Lenka bedzie musiala zostac troszke dłużej w szpitalu, ale sie nie martw bo na pewno szybko podgoni brata, glowa do gory, zaciskamy kciuki za ciebie teraz.
Katka - co sie z toba dzieje, gdzie jestes???? Czy ktos cos wie???
Katka - co sie z toba dzieje, gdzie jestes???? Czy ktos cos wie???
Dla mnie odpada ze względu na wagę i rozmiar - waga 32 kg + dzieci, a szerokości ma niecały metr. A my mieszkamy w bloku na 3 piętrze. I już w samym sklepie dość ciężko się prowadził bez dzieci, to wolałam nie myśleć jakby z dziećmi... choć przyznać trzeba gdybym mieszkała w domku i gdzieś na wsi lub przedmieściach i bym miała tylko jazdy po prostym to może bym się skusiła bo gondole duże i pewnie dla dzieci wygodne. Ale easywalker ma jednak dla mnie więcej zalet 
jasmina84
Fanka BB :)
Sylha mocno trzymam kciuki za Was
Wszystko bedzie dobrze
Wracaj do Nas szybko z dzieciaczkami.
Katka się nie odzywa, martwię się:-(
Katka się nie odzywa, martwię się:-(
reklama
Dziewczyny info od Sylhi z ostatniej chwili, sama czuje się dobrze, ma córeczkę Amelkę przy sobie, a małego Kacperka zobaczy jutro ponieważ mały ma zapalenie płucek ale lekarz powiedział, że w ciągu tygodnia powinni wyjść. Jest w dobrych rękach i to najważniejsze. Sama cc u niej poszła bardzo sprawnie po podpięciu pod ktg okazało się, że skurcze są na 80 -100 % więc już nie było na co czekać. Trzymamy kciuki za szybko powrót do zdrowia Kacperka!!!
Lola - jak Ty się czujesz kochana? stresik jest?
Po dzisiejszej wizycie na świeżo mały waży 2650g a mała ok 2400g więc już sobie nieźle urośliśmy-) :-) Lekarz mówi, ze na razie chce mnie widzieć za tydzień, że mam totalnie nic nie robić leżeć i gapić się w sufit:-) Bo każdy dodatkowy dzień dla maluszków jest na wagę złota i cel to wytrwać do 37 tc. Obym dała jakoś radę dziewczyny jeszcze wytrwać ten czas...Dopingujcie mi bo jest mi już naprawdę ciężko
Tunczyki - teraz Lola i potem ja
z tym, że ja mam termin cc na 4 listopada i wiem, że nie dociągnę modlę sie o jeszcze tydzień dla nich...

Lola - jak Ty się czujesz kochana? stresik jest?
Po dzisiejszej wizycie na świeżo mały waży 2650g a mała ok 2400g więc już sobie nieźle urośliśmy-) :-) Lekarz mówi, ze na razie chce mnie widzieć za tydzień, że mam totalnie nic nie robić leżeć i gapić się w sufit:-) Bo każdy dodatkowy dzień dla maluszków jest na wagę złota i cel to wytrwać do 37 tc. Obym dała jakoś radę dziewczyny jeszcze wytrwać ten czas...Dopingujcie mi bo jest mi już naprawdę ciężko

Tunczyki - teraz Lola i potem ja

Podziel się: