zabolek12385
Fanka BB :)
No więc o 12.40 przez sn przyszedł na swiat Tomek z waga 2.03 kg a o 12.50 Fifi z waga 1.78. Wszystko ok porod expresowy i bez komplikacji. W sumie od pojawienia sie skurczy do porodu minęło raptem 1h. Po 3 partych urodził sie Tomcio glowkowo a po 2 partych Fifi posladkowo. Chłopcy mimo ze mali to radzą sobie super. Sami oddychaja pięknie płaczą i są cudowni. Teraz są na badaniach No bo jakby nie było to nadal wczesniaki. Mleko dostają chwilowo mm ale lekarz mówi ze za dzien lub dwa dajemy juz cyca zeby szybciej zaczęli sie uczyć ciągnąć.
Ja czuje sie super. Po tak szybkim porodzie wg nie czyje zmęczenia. Czekam jak tylko mi pozwolą iść do chłopców. Wg nie czuje sie ze jestem po porodzie a juz napewno nie ze po twinsach.
Dziewczynki trzymajcie sie tam cieplutko w 3 packu i za szybko nie rozpakowujcie. No i życzę każdej z was ze jak juz bedzie ten dzien to takiego expresowy jak u mnie. Buska
Ja czuje sie super. Po tak szybkim porodzie wg nie czyje zmęczenia. Czekam jak tylko mi pozwolą iść do chłopców. Wg nie czuje sie ze jestem po porodzie a juz napewno nie ze po twinsach.
Dziewczynki trzymajcie sie tam cieplutko w 3 packu i za szybko nie rozpakowujcie. No i życzę każdej z was ze jak juz bedzie ten dzien to takiego expresowy jak u mnie. Buska