reklama
cailina - nie wiem do kiedy, bo moi juz od dawna główkowo. Jeden to już od 12tc na głowie stał bo jakos tak miał ten swoj worek owodniowy usadowiony i za każdym razem na usg był tak samo obracał sie tylko wzdłuż, drugi byl miednicowo chyba ale juz na połówkowym usg był głowa w dół i tak sa do tej pory ale spotkałam osttanio babke z bliźniakami i mówiła, ze tez dzieciaki były główkowo a kilka dni przed porodem jeden się odwrócił i miała cc (bardzo się cieszyła bo chciala) ale ile w tym prawdy to nie wiem bo to obca osoba była.
Niuleczka u mnie z tą waga dzieci to od początku pomiarów duże różnice.To ładnie Twoje ważą maluszki.No to zrób jeszcze posiew to na poniedziałek może już będziesz miała wyniki.No ja myślę,że przez kilka dni mi podadzą leki i jeszcze do domku troszkę
Cailina spokojnie :-) Twoje maluszki mają jeszcze dużo czasu żeby się przekręcic.Ok 36 tc dzieci przybierają ostateczną pozycję.Moje to już różnie leżały,aż w końcu prawidłowo się ułożyły i mam nadzieję,że tak zostanie bo to mi daje szanse na poród sn.
Cailina spokojnie :-) Twoje maluszki mają jeszcze dużo czasu żeby się przekręcic.Ok 36 tc dzieci przybierają ostateczną pozycję.Moje to już różnie leżały,aż w końcu prawidłowo się ułożyły i mam nadzieję,że tak zostanie bo to mi daje szanse na poród sn.
pikka
Fanka BB :)
cailina mój jeden chyba fiknął główką w dół bo inaczej ruchy czuje, ale drugi zawzięty ;-) też coś słyszałam o 34 tc chodź niektóre to podobno w trakcie porodu się obracają. Ale bliźniaki mają ciaśniej więc już w ogóle nie wiadomo
Lilly - teraz to juz i tak nic na ta wage nie poradzimy, lepiej skupic sie na jak najdłuższym trójpaku a ile prawdy w tych pomiarach z usg to juz dowiemy sie po porodzie, choc mój gin mówił, ze różnice moga byc spore odnośnie usg, a przy bliźniakach to juz w ogóle dużo większy rozrzut niż u pojedynczych bobasów, więc miejmy nadzieję, ze usg się myli na korzyść naszych bobasów, a jesli nie to my juz je podtuczymy jak wyjdą;-)
pikka
niuleczka faktycznie sporo tych leukocytów nawet jak na ciąże :-( ja bym posiew zrobiła.... a do lekarza zadzwonić możesz???bo do poniedziałku to jeszcze trochę zostało, więc może chociaż ten posiew...
agucha1986
Dzień dobry, kolejna noc z serii ale mam ładny sufit
niby nie gorąco a ja spać nie mogłam jakoś cały czas mi duszno w nocy
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę, nie przemęczajcie się, nie szalejcie na spokojnie pomalutku a wszystko zrobicie na co macie ochotę
Miłego dnia dziewczynki Wam życzę, nie przemęczajcie się, nie szalejcie na spokojnie pomalutku a wszystko zrobicie na co macie ochotę
Cześć dziewczyny.U mnie noc tak jak każda od jakiegoś czasu,czyli beznadziejna.Śpię na raty i ogólnie może ze 4 godzinki wychodzi,o przekręcaniu sie nie ma mowy,śpię na jednym boku bo tak mnie kręgosłup nawala,że przełożenie się na drugi bok proste nie jest.No a jeśli chodzi o szpital to dopiero w sobotę mogę się położyć.mam nadzieję,że do tego czasu nic się nie zacznie.Bo czuję się dosłownie jak na kilka dni przed porodem (porównanie z pierwszej ciąży) zresztą ginka to potwierdziła.
A jak tam u Was pogoda?U mnie nadal ładna,ale dziś przyjemniej bo mnie ma już takiej duchoty.
Miłego dzionka Wam życzę :-)
A jak tam u Was pogoda?U mnie nadal ładna,ale dziś przyjemniej bo mnie ma już takiej duchoty.
Miłego dzionka Wam życzę :-)
reklama
czesc dziewczyny
ja ze spaniem nie mam problemu
jestem dzis wsciekla bo wczoraj mialam znowu silne skurcze i dzis ordynator zadecydowal ze usg juz robic nie bedziemy dopiero przed porodem sprawdzic ulozenie dzieci
i oczywiscie mam jeszcze 1,5 tyg wytrzymac:--(
lilly mam nadzieje ze dasz rade do soboty
milego dnia
ide w kimono bo tu budza ok 6 rano i jestem niewyspana
ja ze spaniem nie mam problemu
jestem dzis wsciekla bo wczoraj mialam znowu silne skurcze i dzis ordynator zadecydowal ze usg juz robic nie bedziemy dopiero przed porodem sprawdzic ulozenie dzieci
i oczywiscie mam jeszcze 1,5 tyg wytrzymac:--(
lilly mam nadzieje ze dasz rade do soboty
milego dnia
ide w kimono bo tu budza ok 6 rano i jestem niewyspana
Podziel się: