niuelczko moje szkraby też na początku będą spaly w rożku,w chłodniejsze dni(jeśli takie będą) przykryję je cienkim kocykiem z mikrofibry a na cieplejsze dni to mam fajny flanelowy kocyk lub flanelowe pieluszki,śpiworki mam bez rękawów cienkie polarowe,pod główkę będę na początek klaść pieluszkę tetrową.Ja też mam na łóżeczku przewijak ale ja myślałam żeby dzieci kłaść koło siebie na początku żeby były przytulone.
niuleczko mówisz o bólach w stawach,ja też mam zwłaszcza w kostkach i kolanach jak wstaję w nocy siusiu a wczoraj wieczorem zauważyam na palcu wskazujacym u prawej dłoni,ze strony wewnętrznej mały guzek przy stawie i zastanawiam się co to może byćPrzy nacisku boli Słyszałam opinie że p dłuższym zastosowaniu progesteronu osłabia się stawy...
hej Cailina :-)
niuleczko mówisz o bólach w stawach,ja też mam zwłaszcza w kostkach i kolanach jak wstaję w nocy siusiu a wczoraj wieczorem zauważyam na palcu wskazujacym u prawej dłoni,ze strony wewnętrznej mały guzek przy stawie i zastanawiam się co to może byćPrzy nacisku boli Słyszałam opinie że p dłuższym zastosowaniu progesteronu osłabia się stawy...
hej Cailina :-)