Kurcze, to moze u mnie tez parka siedzi? bo tez od poczatku jest roznica w wadze! Ale fajnie by bylo! Moj to nawet powiedzial, ze jakby parka byla to sie moze 'podwiazac' bo u facetow to podobno mozna odwrocic, nie tak jak u kobiety. Jakby co...Juz nad imionami kombinuje, musza byc takie co pasuja po polsku i po angielsku, a do tego nie sa zbyt popularne...Co tydzien mam inne dwa ulubione, kazde w innym zestawieniu!
Dobrze, ze moge poczytac jak wam to idzie w ciazy, bo nie czuje sie jak ostatnia pokraka i ciamajda. Juz od jakiegos czasu sobie mysle jak to jest jak ktos bardzo otyly zajdzie w ciaze z blizniakami, az im wspolczuje, bo taki dodatkowy ciezar nosic! A z wanny wyjsc czy z lozka wstac? Toz mnie to juz po malu dzwigiem trzeba wyciagac, a przed ciaza bylam calkiem nie tego;-).
Dobrze, ze moge poczytac jak wam to idzie w ciazy, bo nie czuje sie jak ostatnia pokraka i ciamajda. Juz od jakiegos czasu sobie mysle jak to jest jak ktos bardzo otyly zajdzie w ciaze z blizniakami, az im wspolczuje, bo taki dodatkowy ciezar nosic! A z wanny wyjsc czy z lozka wstac? Toz mnie to juz po malu dzwigiem trzeba wyciagac, a przed ciaza bylam calkiem nie tego;-).