reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

wiolu ja też mam ochotę na truskawki,ale nie te importowane tylko nasze polskie ale podobno barzdo drogie mają byc w ty roku:-(A poza tym zgadzam się z twierdzeniem że faceci zawsze z górki mają więc i z sexem moga poczekać:tak:

Lilly teraz po porodzie to kupię sobie majtki na kłódkę :-D

mati nie przejmuj się rozstępami na piersiach,powiem Ci że w pierwszej ciąży tez mi się pojawiły i byłam przerazona ale po kilku latach są zupełnie niewidoczne,piersi przynajmniej się nie pokazuje na co dzień za to z brzuch tak więc sie martwię jak będzie wyglądał:baffled:

Cailina mi w poprzedniej ciąży czop odszedł dzień przed porodem w 41tc i tak jak pisze Lilly był galaretowaty z pasmami krwi

Ostatnia edycja:
reklama
Zadzwonilam do szpitala i oczywiscie, ze mam przyjsc sprawdzic. A dopiero co tam wczoraj bylam...
Nie ma to jak spedzic piekny sloneczny dzien w poczekalni Emergency Room bo pewnie moja sprawa az tak nie jest drastyczna by mnie od razu wziasc. Ale co tam, lepiej chuchac na zimne. Wezme se ksiazke i moze moja torbe do szpitala jakby co myslac 'jak ja mam to nie bedzie mi potrzebna'. Trzymajcie kciuki by mnie tam nie zatrzymali, tu na szczescie nie sa do tego zbyt kwapliwi.

no tak anuska to fakt ze piersi sie nie pokazuje
ale ja uwielbiam duze dekoldy i teraz ciezko mi bedzie zalozyc cos zakrywajacego tym bardziej ze lato bedzie a z drugiej strony to juz nawet nie bedzie wypadalo mi z cycami na wierzchu
za to na brzuchu poki co ani jednego rozstepa nie mam i mam nadzieje na przyszly rok zalozyc strój dwuczesciowy
ale sobie marze
tak samo po porodzie mam zamiar wbic sie w spodnie sprzed ciazy a co tam najwyzej bede pchala na sile:-):-)
cailina trzymam kciuki

CAILINA-jedz niech to sprawdza.a nawet jak cie zatrzymaja to dla waszego dobra.trzymam kciuki ,zeby wszystko bylo ok.daj potem znac!!!

Cailina trzymam kciukasy,żeby było wszystko ok.Jak mi czop odszedł to też musiałam położnej pokazać na wkładce.Czop czasem odchodzi tuż przed porodem a czasami dużo szybciej.

Cailina jak to piszesz lepiej na zimne dmuchać:tak:Ale oczywiście trzymam kciuki za to żebyś nie została w szpitalu:tak:

mati ja też mam zamiar wcisnąć się w spodnie przed ciąży a co hihi

Ostatnia edycja:
a ja dziewczyny sie nie ludze,ze sie w spodnie przedciazowe zmieszcze.zawsze nosilam obcisle to teraz nie ma mowy nawet z tego co widze.kupie najwyzej nowe dzinsy,ktore uwielbiam!a legginsy i ciazowe ciuchy tak z 1m po porodzie powyrzucam,bo juz patrzec na nie nie moge.codziennie ten sam zestaw.1000 wariacji z legginsami.i kupie kilka slicznych sukieneczek letnich a do tego buciki.tylko nie wiem jaki rozmiar bucikow-czy wroce do mojego poprzedniego czy juz zostanie mi wiekszy.
to takie marzenia-a co!pomarzyc dobra rzecz.

anuska mi w tylek i nogi nic nie poszlo tylko brzuszek pewnie zostanie ale teraz te spodnie biodrowki wiec jest szansa ze je dopne hehehe

wiolu ja na początku będę smigać w jakiś dresach albo kupię sobie jakąś sukienkę ze względu na moją blizne po cc, jeansy są jednak bardziej twardym materiałem i może podrażniać ranę,ale jak sie zagoi to czemu nie.Wczoraj mojemu mężowi w akcje desperacji powiedziałam że po porodzie wezmę wszystkie ciążowe ciuchy, wyrzucę za dom,podleję benzyną i podpalę:-D:-D:-D

reklama
Do góry