reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

U mnie dolny jest glowkowo a górny ostatnio był glowkowo ale chyba sie przekrecil. Ja kóz podjęłam decyzje ze jeśli górny bedzie jednak posladkowo to prosze od razu o cc. Gdzies nie mam ochoty ryzykować porodu 2w1.

Ja jak szukałam wózka to tandema odrzucilam na starcie ze względu ze prawie wszystkie maja przednie koła małe. A ja z racji ze wszędzie chodzę piechotą potrzebuje 4 kol dużych pompowanych zeby sie lżej prowadziło. I ten FT spasowal mi

Kurde posprzatalam a teraz przegrabilam cały ogródek i plecy mi siadly :/ ehh juz nie ten wiek hihi

Cailinka to tak jak ja 6 tyg i jak nic sie nie wydazy to wskakuje na tranpoline coby chłopaków pobudzić hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ZABOLEK-to ja cie podziwiam z tym sprzataniem i ogrodkiem.ja to po pierwsze sily juz nie mam,bo mi nogi wysiadaja to po drugie balabym sie ,ze cos sie maluchom stanie.
dziewczyny ja tez tak odliczam do 36 tc.wczoraj to mialam taki kiepski nastroj,ze szkoda gadac.
LILLY-brakuje mi jeszcze mnostwo rzeczy ale tak sobie pomyslalam,ze skoro maz podchodzi na luzie to co ja sie bee spinac-zostanie to na jego glowie!ja nic nie mowie tylko czekam!

cześć dziewczyny!

Lola
ja też miałam na początku takie bóle. strasznie się tym denerwowałam bo to moja 1 ciąża i nie wiedziałam o co chodzi. wydawało mi się jakby to były bóle jajników czy gdzieś w tych okolicach. Lekarka jednak mnie uspokoiła bo okazało się że to od naciągania. i też mam tyłozgięcie macicy a to dodatkowo może powodować uczucie bólu bo wszystko w środku się zmienia

zobolek, pikka ja też zastanawiałam się nad tym wózkiem freestyle ale jak dla mnie za szeroki i do samochodu by się nie zmieścił. trzeba jeszcze wziąć pod uwagę że każda szerokość wózka która jest podana w internecie jest ubrana o kilka cm - przekonałam się o tym oglądając wózki w sklepie bo mierzyliśmy ze sprzedawcą (ale tego akurat nie widziałam na żywo). poza tym do stelaża trzeba doliczyć jeszcze miejsce na gondolki lub spacerówki a to tez dużo zajmuje więc na dłuższą podróż nie bardzo by się u mnie spisał bo już nic do bagażnika bym nie włożyła. ale jeśli macie pojemne samochody to jak najbardziej- bo bardzo ładny jest i rzeczywiście te duże koła bardzo ułatwiają sprawę. w dodatku są skrętne a to duży plus :-)

niuleczka ja bym się wstrzymała na twoim miejscu z parasolami. koleżanki które dopinały je bardzo szybko z nich rezygnowały. no chyba że byłby bardzo duży upał to może bym się skusiła ale a taką pogodę wolałabym nawet dzieci nie narażać na spacery w duchocie.

Hej dziewczyny, ja nic jeszcze nie zrobilam a juz mi sie spac chce! Pochwale sie, ze spalam od 12 do 5 tylko z jednym przewroceniem sie i bez wycieczek do toalety, to naprawde sukces!:laugh2:
Od rana przegladam angielska strone o wieloraczkach Tamba i uspokajam sie, ze wszystkie moje dolegliwosci sa normalne. Poza tym tworzymy z moim liste potencjonalnych imion dla Robaczkow, chyba dopiero w szpitalu sie zdecydujemy jak sie dzieci urodza i jak sie dowiemy jakiej sa plci!

wiolka a ty możesz chodzić czy masz leżeć?
bo tak się zastanawiam co by ci poradzić na poprawę samopoczucia??? może jakiś fajny film, kino, miły wieczór z mężem...

czesc dziewczyny
wpadlam sie tylko z wami przywitac
nadal jestem w kiepskim nastroju
od piatku rycze. dzis jest troche lepiej
milego dzionka:-)

reklama
cailina ja też jakaś śpiąca jestem strasznie. oczy mnie bolą, miałam koszmary w nocy i o 4.30 się obudziłam i z ponad godz przewracałam się z boku na bok- wkońcu zasnęłam ale teraz wyglądam jak "zoombie"

a co z mati? coś chyba mało się odzywała ostatnio.
lilly masz jakieś wieści od niej?

witamy mati. właśnie się zaczęłam o ciebie martwić! dobrze że dałaś znak że jesteś cała!
juz nie długo będziesz w domu i to z dziećmi, te kilka tygodni szybko minie - pomyśl ile już za tobą. to co zostało to pestka.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry