reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czesc dziewczynki! Anusia dzieki za pamiec;-) tak jak pisze donka- hardkor:] u mnie jest syf na maxa- czeski film... maluchy nie spia w nocy, jeden wybudza drugiego, roboty po pachy, no i jeszcze Hania... powiem Wam, ze nie spodziewalam sie takiej luty:-D

czesc dziewczyny]
yummy nie bede ci wspołczuc bo i mnie to czeka :-):-)
licze sie z tym ze tak bedzie ty kochana dodatkowo masz jeszcze corcie malutką a ja bede miec tylko blizniaki
zycze ci duzo cierpliwosci ucaluj te twoje cudne smerfiki
dziewczynki ja tam u was po nocce?
lilly sie nie oddzywa -kurcze mam nadzieje ze u niej wszystko ok:-:)-(
agatko czekamy na wiesci od ciebie i dzieci
napisz koniecznie
milego dnia kobitki:-)

yummy tak właśnie myślałam że masz niezły zapierdziel :rofl2: bo mało do nas zaglądasz. Kurcze już się zaczynam bać:eek:Ale maluchy mają kolki? No i czekamy na aktualne zdjęcia dzieciaczków Twoich yummy i donki:tak:
Moniek i magda-gdańsk też się nie odzywają pewnie też mają mały poligon:laugh2::laugh2:

donka czy jedna z Twoich królewien miała lekko zniekształconą stópkę?Czy chodzicie na rehabilitację?A może nóżka się naprostowała?
Lilly kochana martwimy się o Ciebie:-(

Asiu a jak Twoje kruszynki?Nadal oddychają same?Ile już przybrały na wadze?I ogólnie jak się czujecie?

Agata777 jak tam nasze forumowe maleństwa-pewnie już nie takie maleństwa:tak:

enfalo u Was?

Całuję mocno wszystkie forumowe maluszki z BB:-)

U mnie nocka względnie:rofl2: Amelka tak siedziała mi na żebrach że szok:szok:ale ogólnie w nocy maleństwa są grzeczne-ciekawe jak długo:happy:-kolejny tydzień leci....

reklama
Cześć dziewczynki.Żyję i dziękuję za zainteresowanie :tak:
Wczorajsza wizytka dała taki skutek,że znów muszę położyć się do szpitala na patologię.Właśnie będę się zbierała do szpitala.Powód skierowania to duszności w klatce piersiowej łącznie z pobolewaniem serducha no i nietolerancja glukozy bo znów wysoki cukier mi wyszedł :-(Jeżeli chodzi o maluszki o jedna panna waży 1000 a druga 1300g.
Podobno na dwa dni mam się tylko położyć,także jak tylko wrócę to dam Wam znać co i jak.
Dbajcie o siebie kochane :-)

Buziaki i miłego dnia:-)

Do góry