reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

ankos
ten specyfik to moj maz robi
potrzebna jest cebula czosnek i miód dla mnie to jest fujjjj
wiolka tez sie martwie co u lilly pisalam do niej smsa ale nic nie odpisala

reklama
Ankos
Nie wiem co dziewczyny pisały, bo od niedawna z Wami piszę :-) ale ja mogę polecić imbir tarty zaparzany w gorącej wodzie, całość słodzona miodem, można dodać cytrynę :-) Robiłam też syrop z cebuli...czyli cebula pokrojona w piórka i zasypana cukrem, przykryć. To co sie "wyciśnie" na szczęście nie czuć cebulą :-) A jeszcze pamiętaj, ze mozesz na gardło psikać tantum verde i możesz psikać do nosa wodą morską...
Zawsze trzeba uzupełniać wapno - takie rozpuszczalne np, no i można brac coś z rutyną (rutinacea, rutinoscorbin)

Oj mam nadzieję, ze sie wylczesz szybko :-)

dziewczyny mam do was prośbę. Jakiś czas temu pisałyście o jakiejś domowej "miksturze" na przeziębienie. chyba z czosnku. Pomóżcie i napiszcie co to było i jak się to robi bo zdycham a nie mogę znaleźć w postach.

Kochana u mnie podziałała taka mikstura duża szklanka mleczka,dwa ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę do czosnku do tego dwie łyżeczki masła z kostki i dwie łyżeczki miodu.Piłam to przez ok.3-4 dni i czułam się lepiej:tak:Polecam!

mati świetnie że po wizycie ok:-)Zostałaś przy dopochwowej czy doustnej?

Dziewczyny też się martwię o lilly,zawsze pisała jak po wizycie a tu nagle taka cisza:confused:

od dzis biore doustną noi nie obylo sie bez globulek na grzybki niestety:-(
ale ciesze sie ze to tylko to, jestem teraz spokojna
niestety lekarka kaze lezec poki co:-(

reklama
ja ostatnio będąc u mamy która mogła zająć się bąblami a ja miałam chwilę wytchnienia zrobiłam na szydełku takie rzeczy - przy czapeczce i opasce wstążeczka tylko tak na chwilę bo będzie wymieniona na cieńszą i ladniejszą :-)
DSCN2148.jpgDSCN2150.jpgDSCN2151.jpgDSCN2152.jpgDSCN2155.jpgDSCN2160.JPGZobacz załącznik 454547Zobacz załącznik 454548Zobacz załącznik 454549

Do góry