reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Agatka ja tak jak wcześniej pisałam kupuję po 3 butelki na głowę czyli razem 6 szt.A dlatego tyle,że z doświadczenia jak moja córcia była mała.Ale myślę,że spokojnie można kupić 4 szt.I nie robie tak jak niektóre mamy,że każda butelka z innej firmy.Biorę wszystkie tej samej.:tak:

Madziu gratuluje:-D:-D swietnie ze dzieciaczki zdrowiutkie i calkiem duze :-):-)
lilly jak u ciebie dzisiaj?jak sie czujesz?
ja wczoraj troche stracha miałam ale jest ok niedlugo bede dzwonic do ginki
agatawypytalam siostre o lekarza u którego ona sie leczy tam u ciebie na polnej
Machniewicz czy jakos tak:-):-) ponoc mlody i przystojny znasz go?:-):-)

Ostatnia edycja:
o kurcze mlody,przystojny:D hmm nie ale chetnie poznam;) zartuje oczywiscie-moze na oddziale spotkam.Ja jestem u Profesora Szymanowskiego nie jest mlody natomiast z tego co wiem wiekszosc babek tez sie w nim podko****e(ponoc jest bardzo przystojny) ja sie nie wypowiadam mati bo taki dziwny stwor jestem ze dla mnie kazdy facet brzydki oprocz meza:D przynajmniej narazie:p

haha ja jestem znana z tego ze dla mnie kazdy facet brzydal:D podobno od urodzenia tak mam wiec wszyscy byli w szoku ze moj obecny maz mi sie spodobal;D Kurcze to ta POlna ma przystojny personel nic tylko rodzic:D a tak powaznie mnie strasznie krepuje sam fakt ze do faceta ginekologa chodze jak jeszcze pomysle ile osob w szpitalu mnie bedzie ogladalo wrr no ale jak mus to mus!

anuska tymi deformacjami sie nie przejmuj...moze u Was ich nie bedzie.Lekarz po prostu ostrzegl mnie zebym wlasnie potem sie nie stresowalo bo to nie powod do nerowow wymaga lekkiej rehabilitacji i to na tyle;) potem wszystko wraca do normy.Maluszki naprawde sa scisniete...sama mialam okazje teraz na usg zobaczyc nie maja juz gdzie brykac:D
Wyslalam mojego mezusia do hm po leginsy jakies zwykle wieksze bo juz mi wszystko puchnie nawet spodnie dresowe mnie draznia nie wspomne o bustonoszu...tez tak macie?

magda-gdańsk gratulacje Kochana. Maluszki mają piękną wagę, czekamy na fotki.
Tossa kiedy Ty znajdujesz czas na szydełkowanie? Ja nie mam czasu zjeść normalnego posiłku. Znowu muszę Ci się nisko pokłonić. Szacun Kobietko. Ja przy Tobie to jakaś miernota jestem:sorry:
Moje Gwiazdy dzisiaj się rozlazły we wszystkie strony....czytaj butelka co godzinę w ruch idzie bo jest darcie jadaczek. I oczywiście na rączkach najlepiej:-D Juz kumate się robią i coraz mniej śpią....hahaha....szykujcie się dziewczynki na rewolucję.
Noście brzuszki jak najdłużej, żeby dzieciątka urodziły się duże i silne. Pozdrawiamy

reklama
Do góry