reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja dopiero zaczynam przygodę z szydełkiem :-) za kocyk bym się nie wzięła bo jakoś nie umiem czytać schematów, niby wiem co dany symbol znaczy ale nie mogę się jakoś połapać

czesc dziewczyny
dorocik masz racje co ta ciaza z nami robi to masakra .tez bym cos zaczela dziergac ale nie umiem:-(
dziewczyny ja jutro wybieram sie do ciuchacza bo maz ma wolne noi musze wybrac sie gdziesz do sklepu kupic cos sobie na swieta bo z moich sukienek zrobily sie tuniki :szok:
a niestety wybieram sie w gosci wiec musze jakos wygladac

jak tam u was nocka minela?
jak samopoczucie?

Hehe, ja zaczęłam jak miałam moze 6-7 lat, babcia mnie uczyła, ale od tamtej pory nic nie robiłam, a teraz sie wziełam własnieza kocyk po tylu latach wydał mi się najprostszy (taki cały jednym wzorem, gładki, tylko kolory zmieniam w paski np)! za to czapeczka to już wyższa szkoła jazdy :-) hehehe Jak tie to wszystko względne :-)

Cześć kobietki:-)

Wczoraj miałam takie kiepskie samopoczucie,że myślałam że mam już bóle do porodu:szok: A zwłaszcza wieczorem jak mnie chyciło to myślałam ze umrę i już byłam przygotowana na wizyte na izbie:szok:Wzięłam jedną no-spę i za parę godzin kolejną i przeszło:zawstydzona/y: Ze spaniem to też nieciekawie od kilku dni.
niuleczka super że po wizycie wszystko ok:-D

he heTOSSA-dla mnie to czarna magia a tych podstaw sama to bym nie rozszyfrowala.moja mama cudnie robi na drutach i szydelku ale tez juz dawno nic nie dziergala to moze ja namowie na cos.
ja bylam wczoraj na wizycie i zamiast cieszyc sie,ze z dziecmi wszystko dobrze-szyjka dluga i zamknieta to cala droge powrotna plakalam,boo lekarz mowi,ze nawet sporo przytylam i pewnie jeszcze drugie tyle utyje.czlowiek to jest taki glupi-az mi wstyd za siebie-ale to chyba tez i hormony.
dziewczyny jak przygotowania do swiat???????????u mnie maz zakupy juz prawie zrobil.reszte to da tesciowa i mama.mi lekarz kazal sie oszczedzac.pozdrawiam:-)

reklama
czesc kobitki! O jeny wy tu o dzierganiu dla mnie tez czarna magia...kiedys probowalam ale nie mam cierpliwosci skonczylo sie rzuceniem wszystkiego i fochem sama nie wiem na co czy kogo:D

wiolka nie przejmuj sie waga zrzucisz po porodzie.Jak bedziesz chciala wszystko zrzucisz-samodyscyplina nic pozatym
anuska z Toba to nie ma zartow bezwzglednie lez jak takie rzeczy sie dzieja albo do lekarza!

A ja sie kapie i jade z mezem na badania krwi ktore od trzech dni rano robie...ale twierdzi ze jak cala noc nie spie to nie ma sumienia mnie potem budzic na klucie igla:D
Ja na swieta robie sernik tiramisu,moze torta czekoladowego(jestem fanka pieczenia slodyczy) a reszte od mamusi dostane bo nie ma opcji zebym dala rade wszystko ugotowac sobie;)

Do góry