reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

sylha to mój brzucholek z 23 marca

P3230761.jpg

Mati a ogladaliście na żywo tego zooma co ja kupiłam?Ale Ty znów pisałaś,że wolisz jeden obok drugiego to sie teraz musicie dogadać z wózkiem.:-)

reklama
Witam
Pasy to ja zapinam cały czas coby nie wylecieć przez szybe
Widze że piszecie o porodach ja bym chciała urodzić sn ale wszystko jeszcze zależy od ułożenia bombelków
Miłego dnia kobitki bo u mnie szaro buro i do kitu :szok:

Tak przy gronkowcu są wskazania- ale masz go teraz aktywny, czy jak sama dzidzią byłaś?!?!?
No dlatego ja z tym rozpieszczaniem:baffled::baffled::baffled::baffled: takie buźki dałam, bo niby chcemy je normalnie wychować, ale jak ja już myślę jak pokój będzie wyglądać, wóze to marzy mi się najdroższy- za co emek mnie ściąga na ziemie:-D.

Ja piję właśnie herbatę: mięta, imbir, pomarańcza- smakuje jak kupa goowna, ale jakoś odpukać mnie nie mdli, póki co....

Heheh lilly- śliczny ten brzuszek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D,

Wózek ZOOM- no wygląda też ciekawie, ja to będę musiała popróbować "na żywo", ale będziemy się musieli udać na śląsk, albo Wrocław, bo u nas w Opolu tylko 2 sklepy z wózkami i głowę daję, że bliźniaczego wyboru nie będą mieć!!!

Ostatnia edycja:
super brzusio widze ze juz sporo urósl od ostatniego razu
z wózeczkiem to trzeba bedzie sie dogadac niestety moze jeszcze zmieni zdanie
ja wole szerszy ale krótszy :-)

mati jak tak ogladam te abc desing zoom to wydaje mi sie,że za naprawdę dobrą cenę go kupiliśmy i jeszcze z gratisami :-) 1800zł to wydaje sie dużo ale jakby nie patrzeć z gondolkami,fotelikami i spacerówką.Jakby to wszystko dokupić przy tańszej opcji spacerówki to też by tanio nie wyszło.Spojrzałam na tą cenę z innej strony.:tak:

No to wrzucajcie fotki swoich brzuszków :-)

Mati jak sie założy gondolki to faktycznie jest dosyć długi,ale po założeniu fotelików czy spacerówek jak dla mnie jest ok.Ja jak go kiedyś ogladałam tylko w necie to też się bałam jego długości,ale jak go zobaczyłam na żywo to już ostatecznie wiedziałam,że go chcę.Łatwo się nim skręca bo ma skrętne koła.No ale wiadomo,że każdy ma inne gusta i wymagania :-)

tak masz racje moj maz dokladnie to samo mówi
niewiem czy juz pisałam ale juz wybralam imie dla synusia
bedzie malutki Przemuś a jak bedzie to drugie dziewczynka to Zuzanna

tak pisałaś o imieniu dla synka :-) A moja Nikola też chce Zuzie.Więc jak będą dwie panny tak jak mi wiadomo to będzie Lena i Zuzia.Moje dziecko tak sobie wymysliło :tak:

reklama
no tez musisz sluchac starszej córci obydwa ładne imiona
ja jeszcze mysle nad Alicją jesli bedzie dziewucha
ale juz mi przeszlo z tymi dziewczynkami -co ma byc to bedzie nie nakrecam sie za bardzo bo moge byc rozczarowana
w pon umówie sie na usg mam nadzieje ze bedzie miala dobry termin jak nie to gdzie indziej bede dzwonic
moze do swiat mi sie uda gdzies wepchac

Do góry